Jeboteee šta je ovo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Crni Đorđe View PostZašto? U Srbiji postoji i dalje jedan broj ljudi koji je tradicionalno vezan za monarhiju, najčešće po porodičnoj liniji, pošto je Srbija republika tek poslednjih 30 godina. Moj deda je monarhista i dalje, na primer.Wizard
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostVijesti urnisu vlast, najveca gledanost, najjcitaniji portal u CG.
Originally posted by Mihajlo10 View PostZar je neko mislio da ce neko naslediti Vucica pre nego sto potpise ono za sta je i doveden na to mesto predsednika Srbije...Wizard
Comment
-
Originally posted by Crni Đorđe View PostZašto? U Srbiji postoji i dalje jedan broj ljudi koji je tradicionalno vezan za monarhiju, najčešće po porodičnoj liniji, pošto je Srbija republika tek poslednjih 30 godina. Moj deda je monarhista i dalje, na primer.
Ako uzmes da poredis ovlascenja spanskog kralja i srpskog predsednika, nema tu neke razlike, obe funkcije imaju reprezetativnu ulogu, odnosno prestavljaju neki vid maskote svog naroda, dok najveca vlast pripada predsedniku vlade. To sto je u praksi kod nas drugacija situacija, gde je predsednica vlade marioneta predsedniku zemlje, to nema dodira sa ovlascenjima predsednika republike koja su propisana aktuelnim ustavom Srbije, nego su direktna posledica krsenja ustava jer ista osoba ne moze biti i predsednik zemlje i predsednik stranke.Last edited by Lion; 21-06-20, 22:56.
Comment
-
Kako vidi Zaklinu, on se iznervirahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment