Originally posted by tuta bugarin
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
https://www.mirror.co.uk/news/weird-...-like-12870476
Jebem im sve na svetu bolesno. U pravu je Alex Jones. Projekat Kine guran od svetskih elita služi za ovakve stvari.
Ne mislim opet da se ogradim na kineski narod, oni su žrtve. Mislim na komunističku partiju sa svojim globalistima širom sveta. Prave humanoide, himere. Pa je l ovo Fullmetal Alchemist sve vam pogano
Comment
-
Juan Carlos Izpisúa Belmonte of the Salk Institute in San Diego is spearheading the project with scientists from his own lab and those from the Murcia Catholic University in Murcia, Spain. The team wants to develop chimeras—organisms composed of cells from two or more species—capable of growing human organs.
Baš čudno da nalatimo na jezuite.
https://www.the-scientist.com/news-o...n-china--66231
The controversial project was conducted in China, rather than in the US where the project leader is based, “to avoid legal issues,” according to the newspaper, and ultimately aims to grow viable organs for transplantation into humans
Majke ti?
Psihopate bem vam sveLast edited by Cassius Clay; 06-06-20, 07:32.
Comment
-
-
Znajući o kakvim se luciferijancima radi i koliko pridaju simbolima značaja, ne bi me čudilo da matori luciferijanac umre ritualno pre drugog talasa da mu se ispuni želja.
Matoro govno pogano. Sve kao slučajno, slučajno izjave, slučajno sve. He he šalio se matori luciferijanac. Kako da ne. To je tom bolesnom umu i želja
Comment
-
Originally posted by zdravkelja View PostAko izvede vojsku na ulicu, mislim da pada u novembru.
Comment
-
-
Takvi su Sloveni jbg. Vidis li ti rasno neku slicnost izmedju Ceha, Rusa, Poljaka i nas? Totalno druga genetika.
Last edited by Cassius Clay; 07-06-20, 16:19.
Comment
Comment