Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
-
Originally posted by madrid View PostPa to sam i pisao u originalnom postu. Ljudi traze da NN lice ode sa vlasti jer kao krade laze, posle oni dodju i isto to rade. Primer AV. A mnogo ljudi (pogotovu obrazovanih i postenih, a takvih ima na ovom forumu) ne zeli to, nego stvarnu promenu.
Mnogo ljudi pogresno tumaci tu rec, stavlja je u pogresan kontekst I dalje joj drugaciji smisao.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostPola vas je glasalo za Vučića. Priznajte.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostPa da je Vucko imao Akija u svom uglu i ti bi glasao za njega.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostDogovoreno.
I Vucko ce glasat za tebeOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ako je svaka vlast kao SNS drzala medije pod kontrolom i gde vlada jednoumlje i medijski mrak, da svi su isti i svi su iako brojke to nisu pokazale imale podrsku trecinu Srbije.Uz ro razne malverzacije i debilizmi prolaze i brzo se zaboravljaju, ponavljam svi su isti.Tadic ima udela u ovome sto se desava, zapravo on nas je najvise ukanalio i umislio je da je Psiho samo sto to nije niti ce da bude.Nije isti profil licnosti.
Narod koji nije glasao juce je indirektno glasao za Vucica, samo sto oni to nece ili ne mogu da shvate.Jebali su nas pre pet godina kao i pre toga, i jebali su nas i juce sa stavom svi su isti.Greska je sto smo 2012 glasali za Tomu na izborima(ja naravno za Tadica iako ga ne volim) i ovako nam se sve to vraca.Svi koji su tada glasali za njega i treba da ih grize savest zbog toga, zato sto je to jedna od prekretnica u srpskoj politici sto nas je i dovelo do trenunte situacije.Uz to sto Tadic nije uspeo da sastavi manje-vise istu Vladu tada i sto nije pristao na uslove koji su mu nudili drugu sto mu se naravno obilo o glavu.
Apropo lokalnih izbora u Beogradu, tu je racunica prosto.Ako bude sledece godine samo lokalnih izbora sto mi se u ovom trenutku cini manje verovatnim, Sapic ce da ima veci procenat od bilo kog predstavnika SNS-a zato sto ljudi kada glasaju glasaju za Vucica ne tamo nekog levog lika koji nema jaku licnost i ne moze da se proda masi.Uz to Sapic ima solidne rezultate u Beogradu uzevsi u obzir resurse sa kojima raspolaze.Verujem da ce da budu raspisani i parlamentarni i republicki izbori dogodine kako bi se ''odbranio'' Beograd i tu razlika izmedju SNS-a i ostatka moze samo da bude malo manja u odnosu na jucerasnje rezultate.Ja znam da cu da glasam za Sapica, mora da se ispostuje bez obzira bio Vucic nosilac liste ili ne.Uz to organizacija Ne Davimo Beograd moze bitno da minimizira Malog ili drugog kandidata SNS-a sto je jos jedan bitan razlog zasto Vucic treba da raspise izbore na svim nivoima vlasti.U prvom slucaju, izlaznost ne igra neku veliku ulogu.Bice naravno vise onih koji bi da vide ledja SNS-u i gde imamo boljeg kandidata ma koju god prljavstinu o njemu budu plasirali preko medija, VUcic je jedini siguran nacin kako bi Bg ostao u rukama SNS-a.Glasaci SNS-a jesu disciplinovani i vecina to radi iskljucivo zbog Vucica.Bez njega, bice dosta slabije mobilizovani na lokalnim izborima ali opet nece da padnu drasticno.
Comment
-
Evo protesta ispred skupstine, oko 1000-1500 ljudi, niko preko 25godOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostEvo protesta ispred skupstine, oko 1000-1500 ljudi, niko preko 25god
Slabo pamtimo. Ko nas jebo godinama...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment