Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Za Dance sam cuo da su prgavi i bezobrazni ali i da su im balkanci penicilin,boje se nas malo.
Sa druge strane svi hvale Norvezane.E sad kako to sad ovi ne valjaju a ovi su super,a bukvalno isti narod.Zivjelo 1000 godina u drzavnoj zajednici.Tacnije Danci su drzali Norvezane pod svoje,vidis mozda je u tome fora.Last edited by E1_PG; 02-06-20, 17:10.
Comment
-
Originally posted by Veprina masna View PostZa Dance sam cuo da su prgavi i bezobrazni ali i da su im balkanci penicilin,boje se nas malo.
Sa druge strane svi hvale Norvezane.E sad kako to sad ovi ne valjaju a ovi su super,a bukvalno isti narod.
Prosle godine kad je FCK gostovao u Beogradu, bas je dosta Danaca bilo u centru grada... delovali su druzeljubivo, opet tesko je suditi dok ih ne upoznas u njihovoj zemlji.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostIIma svakakvih svuda, ja sa jednim Dancem odrzavam kontakt skoro 20 godina, normalan covek skroz.
Prosle godine kad je FCK gostovao u Beogradu, bas je dosta Danaca bilo u centru grada... delovali su druzeljubivo, opet tesko je suditi dok ih ne upoznas u njihovoj zemlji.
Ima odje keltske zaostavstine.
Nastavite o crncima.
Last edited by E1_PG; 02-06-20, 17:47.
Comment
-
Originally posted by Slippin' Jimmy View PostTu gresis. Ne bi ti pokupio nijednu devojku, one bi tebe.
Momci sa crnom kosom i tamnijim tenom su posebno popularni
Sve je tamo fino do vikenda a onda kreće razvrat i alkoholisanje do besvesti.
Pa taman da padne neki interracial. Kako si me obradovao sada brate, imam želju da posetim Skandinaviju.
A u kojoj si državi da znam gde da dodjem, nisam ispratio?
Comment
-
Originally posted by ?????? View PostTaj sam brate. Aj vodi me. Ja volim belkinje one blede onako. Skoro sam iste boje kao Ronaldo. Nikad za sebe ne bih rekao da sam Sloven.
Pa taman da padne neki interracial. Kako si me obradovao sada brate, imam želju da posetim Skandinaviju.
A u kojoj si državi da znam gde da dodjem, nisam ispratio?
Tako da ti slaba vajda sad.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
indigo je jos dodao i to da se dankinje praskaju pravo
i da je u kopenhagenu u kampu svaku noc drugu jebavao
brat urke mogao je citati i dan ceo
brat urke je bio mlad, crne puti i vreoLast edited by mark !t zer0; 02-06-20, 18:00.sloboda ili ništa
Comment
-
-
Originally posted by 1 3 1 2 View Postindigo je jos dodao i to da se dankinje praskaju pravo
brat urke je bio mlad, crne puti i vreoThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostO cijoj odgovornosti pricas Ganac? Svojoj?
Zasto bi ti bio odgovoran???
Naravno da nije izolovan slucaj, i ne moras da karikiras, ko prica o svakodnevnim ubustvima, ali ima ih vise nego sto mozes da zamislis, i ne samo od strane policije.
Veoma se dobro secam slicnog sranja ali u LA, kako ga nasu zapalili tada do kraja i sravnili ne znam, a bilo je i mnogo pljacki i svega, mnogo pre nego ono kod nas pod izgovorom za Kosovo.
I cesto su demonstracije zbog pandurske bele prekomerne upotrebe sile nad crnima, pa nemaju bas svi pamcenja kisne gliste u Srbiji.
I kakve veze imaju Romi sa ovom pricom??? E svasta vala!
Što se tiče nas kao naroda ja stvarno smatram da su rasistički izgredi izolovani slučajevi pojedinaca i malih grupa pod uticajem opijata,alkohola i adolescentske ovisnosti od vođe krda. Oni svakako nisu Srbija ali jesu deo kao i u svakoj zemlji (što nije neko opravdanje "ima i kod njih").SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by 1 3 1 2 View Postindigo je jos dodao i to da se dankinje praskaju pravo
brat urke je bio mlad, crne puti i vreo
Indigo, šta je tebi izašlo kada si radio dnk, koja si halogrupa? Moram to uraditi u najskorijoj budućnosti.Last edited by Cassius Clay; 02-06-20, 18:09.
Comment
-
Originally posted by ?????? View PostVidi ga ACABovac. Što ne kažeš kako se kaže za tvoje rodno mesto. Nisi bio ako nisi... To je Skandinavija Zapadne Srbije
Comment
-
Originally posted by ?????? View PostVidi ga ACABovac. Što ne kažeš kako se kaže za tvoje rodno mesto. Nisi bio ako nisi... To je Skandinavija Zapadne Srbije
znam samo ono "nema biljke bez ariljke" (misli se na malinu, da ne bude zabune )
Originally posted by Constantin View PostJel Mark "Grebić" ?Last edited by mark !t zer0; 02-06-20, 18:12.sloboda ili ništa
Comment
-
Mark je isto iz Starog Vlaha, Bajina Bašta. Kažu nisi bio ako nisi j.
A za Arilje ne znam. Nisam ekspert za izreke iz kraja samo znam to za devojke iz BB da su lagane jer sam ih par i znao pa je lutala ta neka izreka uvek.
Meni to Čačak Užice isti k. Mi i Čačani bi kao trebali da se mrzimo a najviše se na faksu družili.
Da li su neki drugi gradovi dali više Pantera od ta dva grada, mada ima Nišlija opasnih mangupa
Comment
Comment