Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Drugosrbijanski šljam ne zna šta je rasizam, drugosrbijanski šljam ne razlikuje koncept političke nacije kakve su SAD i kakvom ju je istorija načinila i etničkih nacija evropskih.
Najveći neobrazovan šljam se javlja da relavitizuje nešto. Ja sam prvi pro SAD i ovo što se dešava tamo je normalno i reakcija civilnog društva.
Ne znam što se krezavi nepismeni sa višim ili srednjim školama javljaju da komentarišu nešto, i priučeni idioti.
Debilu glupi, rasizam se odnosi na boju kože. Mi imamo etnički sukob sa Albancima debilu. Dalje, nijedna evropska država to ne bi dozvolila.
Zamislite da je Turčin predsednik Nemačke. Crvić mali drugosrbijanski. Žalim ove ljude. Oni ne vole ni sebe, ni svoju naciju ni druge nacije, to su mali priučeni sirotani isfrustrirani.
Isfrustriran jer je sirotinja pa krivi sve drugo pa i narod gde je rodjen jer je sirotinja. Bio bi ti druže siromašan gde god si se rodio, jer si crv.Last edited by Cassius Clay; 31-05-20, 17:05.
Comment
-
Hahahahahha video sam ovaj tvit, sta ces, ima svakakvih vrsta debilcina.
edit: "Rasizam je duboko ukorenjen u srpskom narodu!" Kakva glava, jebem ti sve.Last edited by Mr. Wolf; 31-05-20, 17:10.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Batina je iz raja izašla za mnoge. Ja bih voleo da je liberalno društvo ali narod treba tući. To je takva stokurina da ne zaslužuju ništa drugo.
Pa koliko ima Arapa u Francuskoj i Turaka u Nemačkoj i stranaca u Britaniji pa niko nikad neće postati ništa.
Sad on nema para, komšija mu jebe ženu, debeo i ružan, tužan i onda je kriva država i narod. Država jeste sranje ali baš zbog takvih gmizavaca i govana.
On od muke ne zna šta će što se ovo dešava u US i onda žvrlja gluposti.
Ne, za narod samo batine. Ne vidim drugo rešenje. Sa kim da pričaš kada on ne zna razliku izmedju rasizma i šovinizma i ne pojmi razliku izmedju političke nacije i evropskih etničkih nacija.
Srbi su homofobi, kod Srba ima i šovinizma, ali su na polju rasizma - najmanji rasisti na svetu. U top 10 najmanje rasističkih država.
Pa ovde se više vole crni igrači od belaca. Ja smem ovde srpskom igraču da jbm familiju, Boaćiju i Kangi ako bih nešto napisao vade se oči.Last edited by Cassius Clay; 31-05-20, 17:16.
Comment
-
Originally posted by ?????? View Post
Drugosrbijanski šljam ne zna šta je rasizam, drugosrbijanski šljam ne razlikuje koncept političke nacije kakve su SAD i kakvom ju je istorija načinila i etničkih nacija evropskih.
Najveći neobrazovan šljam se javlja da relavitizuje nešto. Ja sam prvi pro SAD i ovo što se dešava tamo je normalno i reakcija civilnog društva.
Ne znam što se krezavi nepismeni sa višim ili srednjim školama javljaju da komentarišu nešto, i priučeni idioti.
Debilu glupi, rasizam se odnosi na boju kože. Mi imamo etnički sukob sa Albancima debilu. Dalje, nijedna evropska država to ne bi dozvolila.
Zamislite da je Turčin predsednik Nemačke. Crvić mali drugosrbijanski. Žalim ove ljude. Oni ne vole ni sebe, ni svoju naciju ni druge nacije, to su mali priučeni sirotani isfrustrirani.
Isfrustriran jer je sirotinja pa krivi sve drugo pa i narod gde je rodjen jer je sirotinja. Bio bi ti druže siromašan gde god si se rodio, jer si crv.
Sto se tice rasizma, pa kod nas bi bilo neprihvatljivo da predsednik bude Rom.
Comment
-
Gledaj sta rade ulicni razbojnici po Americi... gledaj sta radi olos... Kako im treba j*bati mater svima redom. Ne znam sta se ceka.. pustaj bre vojsku, pobij govna.Last edited by Constantin; 31-05-20, 18:10.
Comment
Comment