Bajram Serif Mubarek Olsun.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Mr. Wolf View Post
Podrska Hong Kongu protiv ovih zlikovaca iz Pekinga. Jadan narod.Last edited by Cassius Clay; 24-05-20, 08:22.
Comment
-
-
Originally posted by Veprina masna View PostJa sam jeo burek i u Cg,i u Bosni i u Srbiji.
Primjetio sam da ga u BG prave nekako masan da bude,da curi sve ono niz bradu.Ja ipak volim kad je suvlji malo.
Mada prilicno sam siguran da moj uzorak od 2,3 pekare nije reprezentativan.
Ali zato nigdje nije roštilj kao u Srbiji, najedeš se ko čovjek za neke smiješne pare. Nije američki ambasador budala
Comment
-
Originally posted by Veprina masna View PostJa sam jeo burek i u Cg,i u Bosni i u Srbiji.
Primjetio sam da ga u BG prave nekako masan da bude,da curi sve ono niz bradu.Ja ipak volim kad je suvlji malo.
Mada prilicno sam siguran da moj uzorak od 2,3 pekare nije reprezentativan.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostU Bg se kupuje na grame, u Nišu na 1/4 i 1/8...može i 1/2 i 3/8...Last edited by E1_PG; 24-05-20, 14:42.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostU Bg se kupuje na grame, u Nišu na 1/4 i 1/8...može i 1/2 i 3/8...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostU BG ide na gramažu i na 1/2, 1/4 pa ga onda izmere i naplate.
Comment
-
Originally posted by Veprina masna View PostKod vas me ne zanima rostilj,toga nisam ljubitelj ali imate dobre one specijalitete od paprike,razne ljutenice,i ne zna. sta vec,slala nam je neka rodjaka sto zivi dolje u Nis tegle i tegle,mi njoj rakije i prsute.Ali dizu te zezalice apetit nenormalno.Obozavam to.
Kad sam jednom poveo mog prijatelja iz Podgovorice u kafanu "Kod Amerikanca"...i sad tu ide predjelo, zimsko vreme...turšija, pasulj na tavče, urnebes, pihtije i još svašta nešto...završili mi to i ja ih pitam (došao sa prijateljem) šta ćemno za večeru, kažu mi..."Ma dal' si normalan, pa zar nije ovo večera"
A jednom, ja i ovaj Podgoričanin, po njegovoj želji odemo do "Kamiondžije u Srvljig. Kaže, čuo dobar roštilj tamo. Ja naručim po jednu dimljenu vešalicu, salate, piće. Kad je doneo vešalice, moj drug razgoračio oči, kaže "Da jebe oca ja mislio nosi drva za potpalu"....Ovi se reklamiraju sa vešalicama od 1m...a on mislio da sam ja "stiskav" na novčanik...kaže mislio sam zapao si u krizu i samo što ne pitah, treba li ti što para na zajam, al' da večeramo ko ljudi. Jedva je pojeo.....
A jednom smo ja i on išli po primorju...bio jemar, čini mi se, i svratimo, pošto ja izuzetno volim Bar, mnogo sam vremena proveo tamo, u kafanu, zaboravih ime, ali gde je nekad bio 13. jul ili letnja pozornica, negde preko puta crkve...i između ostalog naručumo njeguške pršute. Meni se toliko zalepila za srce, pa nisam znao koliko mi je dosta...nedelju dana sam pio samo vodu...
Comment
Comment