Originally posted by Veprina masna
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tačno se vidi da smo iste etničke plemenske pripadnosti ova dva Crnogorca luda i ja. Delom jer sam i ja poreklom ozdo, a dijelom genetika. Vidi kako bi si oči izvadili ka pravi muškarci a ne ka ovi iz Novog Sada i Biograda Dekard i Lošme kad se svadjaju ka dvije djevojke.
Lutajući zamenik reportera Tute Komite
Nežno šapuće brdjanskjm naglaskom
dok grobari plaču
zbog Zvezdine duple krune
Comment
-
Šta kažeš?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Comment
-
Bio do parka u nedelju sa nekim drustvom, bacali frizbi U neko doba oni svi posijedali ma travu.. ja ne bih za spas, upravo iz razloga sto se grozim krpelja i sto znam da ih sad ima koliko oces posto je lijepo vrijeme.
I od nas pet, ko zakaci krpelja? Tek sam ga jutros opazio jer sam osjetio neki svrab iza koljena... i to oko 5 ujutro kad sam se probudio da odem do wc-a... znaci, zamalo me je srce okinulo kad sam ga vidio onako pospan Prvi put u zivotu mi se to desilo. Dohvatio sam ga cigaretom, odma se izvukao i krenuo da bjezi... nije daleko odmakao
A bukvalno imam fobiju od njih od kako sam odje. Zato sto bukvalno svake godine na proljece ili ljeto makar dvoje-troje ljudi koje poznajem zakaci lajm preko krpelja, pa ili kasno otkriju pa bas najebu ili posle ne mogu da se sastave po pola godine.
Sinuo sam ja jednu dozu antibiotika, preventive radi jer mi rekose da se tako najcesce sprecava lajm ukoliko si na vrijeme uklonio krpelja.
Mada ko zna... mozda sam i ja njemu nesto prenio prije nego sto sam ga sprzio
Comment
Comment