Originally posted by Slippin' Jimmy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ivan se sprdao na pocetku, Slejv je zaostrio i onda otislo sve u tri lepe.
Jebiga, desava se. Mada moglo je tri dana ban max, ali nema veze.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Šalila se deca malo, pomiluj ih Konstantine, dokaži da si velikiТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Nerealan View PostŠalila se deca malo, pomiluj ih Konstantine, dokaži da si veliki
Comment
-
Originally posted by ?????? View PostKlasičan primer asimilacije Srba iz Stare Srbije
Jedan od mnogih, mnogih, mnogih."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Propustih žurku...ne mogu da verujem da su se Ivan i Slejv svađali. Nekako mi je realnije da su se sprdali malo...dobro, možda su se sprdali malo žešće ali opet ponavljam da nisam otpratio mačevanje.
Dobri su to momci i jedan i drugi.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
To su svedočanstva ljudi iz SMKD. Btw prezime Risteski https://forebears.io/surnames/risteski Bugarska na 5. mestu.
Ne bi Cveta, tako joj predaka. Nego je morala, znaš, inače ne može da se zaposli i tako ti fazoni.
Treba razumeti te ljude, njima je Aleksandar Karadjordjević okrenuo ledja.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostPropustih žurku...ne mogu da verujem da su se Ivan i Slejv svađali. Nekako mi je realnije da su se sprdali malo...dobro, možda su se sprdali malo žešće ali opet ponavljam da nisam otpratio mačevanje.
Dobri su to momci i jedan i drugi.
Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока
Comment
-
Originally posted by ?????? View PostTo su svedočanstva ljudi iz SMKD. Btw prezime Risteski https://forebears.io/surnames/risteski Bugarska na 5. mestu.
Ne bi Cveta, tako joj predaka. Nego je morala, znaš, inače ne može da se zaposli i tako ti fazoni.
Treba razumeti te ljude, njima je Aleksandar Karadjordjević okrenuo ledja.
Tek nakon WWII im je dozvoljeno da vrate prezimena u skladu sa svojim jezikom.
Inace, prezimena se na ovim prostorima pojavljuju tek u XVII veku, nakon Pozarevackog mira i austrijske uprave Srbijom."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostTi Urke držiš neki miting ?
Hoćeš glasati za mene na ovim izborima, sad iskreno?
Nešto sam računao pobedio bih Vučića sigurno. Pokupio bih prvo sve ženske glasove 18-45 god. To bi i Zorana Mihajlović za mene glasala.
Onda muškarci, desničari, hrišćani, fanatici, gejevi, nakupilo bi se tu.
I onda završni udarac, od sela do sela i grljenje s penzionerima. Najveći mogući populizam.
Vučić na kolenima gubi sledeće predsedničke od mene u drugom krugu.Last edited by Cassius Clay; 11-05-20, 21:27.
Comment
-
Originally posted by ?????? View PostDržim, dodjite sutra ujutru u 10 na forum, uživo prenos. Počinjem posle mitinga štrajk gladju, ne znam što ali vidim da je in.
Hoćeš glasati za mene na ovim izborima, sad iskreno?
Nešto sam računao pobedio bih Vučića sigurno. Pokupio bih prvo sve ženske glasove 18-45 god. To bi i Zorana Mihajlović za mene glasala.
Onda muškarci, desničari, hrišćani, fanatici, gejevi, nakupilo bi se tu.
I onda završni udarac, od sela do sela i grljenje s penzionerima. Najveći mogući populizam.
Vučić na kolenima gubi sledeće predsedničke od mene u drugom krugu.
Comment
Comment