Originally posted by Skeletor
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by ?????? View PostIvo kad budeš imao vremena izbaci mi koji narodi imaju najčistiji slovenski gen, tražio sam nešto ali svuda drugačiji podaci.
Srbi imaju koliko, 10-15% ?
Rusi imaju dosta mongolskog uticaja,jbg drzali su ih 500 godina skoro potcinjene.
Srbi ukupno nesto oko 15-20% s tim sto Vojvodjani imaju vise,tamo je veca koncentracija R1a gena,zavisno od regije do regije.Imas nekih koji tvrde da je I2a dinarski gen u stvari dosao sa Slovenima ali meni je to glupost,medjutim pod pretpostavkom da je istina onda bit taj procenat medju Srbima isao preko 50%.
Zajebao sam se,ne odstupa Vojvodina nista od cjelokupnog prosjeka,i tamo je oko 15%R1a.Last edited by E1_PG; 09-05-20, 14:46.
Comment
-
Originally posted by Veprina masna View PostDodao bih jos,hvala i norveskom pokretu otpora koji je zaustavio nacististicki nuklearni program.Jer da nisu jebali bi jeza u ledja.
Dobra ratna avantura. Volim taj žanr.
Comment
-
Urose, neko ce imati strpljenja sa tobom i zelece da te menja. Opiri se u pocetku kako bi bolje procenio tu osobu, pa se prilagodjavaj postepeno ako je tebi ta osoba ok.
Previse odskaces da te neko ne bi uocio. U nekom trenutku ces pozeleti da mi se javis.
Sve ostalo dodje vremenom.
Originally posted by ?????? View Post
Jako inteligentni ljudi često završe siromašni jer ne mogu da usvoje savete uspešnijih ljudi.
Comment
-
Jesi to postao spiritualni lider Guru?
Ili su to prvo Dr. Love saveti?
Inače biti guru danas, bilo koji niche, bilo koja branša, jebeno isplativa stvar. Ljudi su postali takvi idioti a donekle i jadni na žalostan način da ako imaš malo dara da izreklamiraš sebe, možeš da se predstaviš kao ekspert za nešto i prodaješ ljudima snove i ono što žele.
Ako neko prati Tony Robbinsa, lik je po meni, pa ne znam... Gledao sam na Netflixu neko veče neki dokumentarac o njemu, kao sa seminara, klasična manipulacija ljudima pred masom. Totalno debilno.
Ovo je pravi tatica
Comment
-
Originally posted by Skeletor View Post
Da nije bilo njih, danas bi svi pricali njemacki.
Comment
Comment