Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Skeletor View PostPotomci prvih Srba.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostAhahahhaa..
Baš smešno..
Ne postoje prvi i drugi Srbi. Ali zato postoje Lužički Srbi.
Lužičkih Crnogoraca npr. nema nigde..SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Mi nikad nismo vredjali nas narod i drzavu, stavise jako sam ponosan sto sam Srbin. Nisam ponosan na vlast i veci deo naseg kupljenog naroda. Tako i na ove nacionaliste koji brane Srbiju svuda, samo ne tamo gde treba tkz kayboard ratnici.
Ti sto vredjas narode sirom sveta je sreca sto ti ovde to dozvoljavaju. Propagiras neznanje i sovinisticke stavove. Nesto kao kroz salu a nesto kroz zbilju.
Pomalo sam se razocarao u tebe, ovde cu stati i tesko da cemo vise polemisati. Posebno sto opet ljude nazivas autosovinistima...a pisali su ti admini da je to strogo zabranjeno.
Sto se mene tice, ende si..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Treba prepoznati sarkaazam, ironiju, šalu...koju obilato koriste Chiwwi i Skeletor a boga mi i veprina masna.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostKamo lepe srece da niste dojahali....
Znam ja za te priče,kao da su se Dotrakiji Vojvodinom razletjeli.
Dosli divlji otjerali pitome.
Sta cu takvi smoLast edited by E1_PG; 05-05-20, 14:10.
Comment
-
Semiti su grupa naroda slicni po nekim osobinama. Kao npr Sloveni.
Nije sala kad kazes da jedan narod ne postoji. U doba interneta je suvisno pisati besmislice.
Ivan se zeza i to se razume, ali sa ukusom, bez sovinistickog prizvuka.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostMi nikad nismo vredjali nas narod i drzavu, stavise jako sam ponosan sto sam Srbin. Nisam ponosan na vlast i veci deo naseg kupljenog naroda. Tako i na ove nacionaliste koji brane Srbiju svuda, samo ne tamo gde treba tkz kayboard ratnici.
Ti sto vredjas narode sirom sveta je sreca sto ti ovde to dozvoljavaju. Propagiras neznanje i sovinisticke stavove. Nesto kao kroz salu a nesto kroz zbilju.
Pomalo sam se razocarao u tebe, ovde cu stati i tesko da cemo vise polemisati. Posebno sto opet ljude nazivas autosovinistima...a pisali su ti admini da je to strogo zabranjeno.
Sto se mene tice, ende si..
Ja samo govorim onako kako jeste a vredjanjem i to sopstvenog naroda se bavite vi.
Nikad nikog ja nisam vredjao osim zapadnjaka koji pale 5G mreže.
Izvini ali to je notorna činjenica.
Nisam im ih ja palio nego to oni rade sami sebi i to je zatucanost.
Jevreje obožavam.
Oni su mi uzor.
Voleo bih i da Srbi budu takvi.
Složni i nepokorni kad su nacionalni interesi u pitanju.
Moja misija je da prosvetlim čitaoce a i vas koji pljujete sopstveni narod da sa najevropljaninom nećemo biti progresivni kao Jevreji npr..
A taj najevropljanin svi znamo čiji je.
Bar mi koji se ne pravimo blesavi.
Jevreji sami sebe nikad nisu pljuvali.
I kad su bili proterani i poniženi i kad su bili pred nestankom a i sad kad su na vrhu sveta.
Uvek su terali svoju priču.
Originally posted by LosmiSK View PostSemiti su grupa naroda slicni po nekim osobinama. Kao npr Sloveni.
Nije sala kad kazes da jedan narod ne postoji. U doba interneta je suvisno pisati besmislice.
Ivan se zeza i to se razume, ali sa ukusom, bez sovinistickog prizvuka.
A ti idi pa pročitaj nešto umesto što se baviš podmetanjem.Last edited by Chiwwi; 05-05-20, 14:24.
Comment
-
Molio bih taksativno da se navedu koja nam braća smetaju i zašto, hvala.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostZasto vam smetaju nasa braca?
Ti nasi kadrovi su velika sranja pravili kasnije,ali nije se to desavalo zato sto smo mi takvi i takvi,losi i nikakvi.
To je psiholoska stvar,dovuce se iz neke planincuge,spreman i majku da proda samo da guzicu smjesti u fotelju,poslusan,prilagodljiv,ulizica.
Tako se napravila citava hijerarhija govnara koji su 90 ih napravili sranje.Na celu sa Milosevicem.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostMi nikad nismo vredjali nas narod i drzavu, stavise jako sam ponosan sto sam Srbin. Nisam ponosan na vlast i veci deo naseg kupljenog naroda. Tako i na ove nacionaliste koji brane Srbiju svuda, samo ne tamo gde treba tkz kayboard ratnici.
Sto se mene tice, ende si..“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment