Da pricamo o necemu lepom...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Chiwwi View PostHahahha..
Ovo je bilo zlobno..
Sad ću i ja malo zlobno..
Posprdao sam ih kao brat Rom iz Budjanovaca što je posprdao NATO kad je vukao olupine F-117-A-nevidljivog da uzme neki dinar za alumunijim..SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Stanari presreli naprednjake na krovu: Drugi put nećete sići
https://nova.rs/drustvo/stanari-pres...k6LrUIBSYDCPJY
Comment
-
Ovo je veliki dan za opstinu Arilje. Pomenuo nas Negujmo. Ko oce da cestita neka cestita.
Najveci dan jos otkada nas Cvarkov pomenuo u Drzavnom poslu i petnaestog jubilarnog protesta malinara.
Last edited by mark !t zer0; 04-05-20, 14:31.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Skeletor View PostStvarno se desilo. Srecom sam nosio neke stare patike za trcanje pa mi nije bilo zao posle da ih bacim.
Nikad ništa smešnije nisam čuo..
Ćuti, dobro je što si patikama nagazio na sliku i utripovao da je govno, zamisli da si se sapleo i pao glavom pravo na sliku, kako bi onda glavu bacio?
Morao bi da živiš sa takvom glavom do kraja života.
Originally posted by Karamazov View PostStanari presreli naprednjake na krovu: Drugi put nećete sići
https://nova.rs/drustvo/stanari-pres...k6LrUIBSYDCPJY
Grešni su a da toga nisu svesni.
Bore se protiv napredka i evropskih integracija.Last edited by Chiwwi; 04-05-20, 14:38.
Comment
-
Glavni arhivator dominira xe xe xe xe xe xe, evo valjam se od smeha ako bude srece da pomene opet najevropljanina to je fora epska jao kad se setim...
Mislim da bi vrh bio kad bi Novak gostovao u Balkan Infu da isprica svoju stranu istine3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment