Originally posted by Chiwwi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Constantin View Post1. svinjetina sa pečurkama
2. Gong bao (Kun pao) čiken...piletina-kikiriki, krastavac.....to ti je u Pekingu isto kao kad dođeš u Niš i naručiš pljeskavicu od 5
3. Piletina u medu...
4.Nudle s povrćem i piletinom
5.Riža (Yan zhou) prženi pirinač
6.Nudle sa govedinom, kupusom...to je ljuto, to preskačem3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostDijetalno ))
Comment
-
Mali: Usvojen rebalans budžeta, kao i detaljnije objašnjenje isplate 100 evra
http://rs.n1info.com/Biznis/a592611/...-100-evra.html
Pozovi M radi 100 evrića.
Comment
-
Govoreći o tome zašto je došlo do promene u proceduri, Mali je rekao da "već nedeljama traje kampanja pojedinih tajkuna da ne treba svi da dobiju novac".
Pa su ih oni poslusali
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostŠkole nisu mjerilo, međutim to što među visokoobrazovanim ima kretena, polupismenih itd ne mijenja činjenicu da Novak sluša gluposti ove budale (bukvalno i ove najzešće nacionaliste što ih poznajem je blam šta lik priča)
Mnogo više verujem Deretiću nego Ćoroviću bečko-berlinskom đaku.
A sličnu priču kao Deretić pričaju ili su pričali i ovi ljudi.
Radovan Damjanović - Srpsko srpski rečnik
Đorđe Janković - Crkve Srba
Svetislav Bilbija - Staroevropski jezik i pismo Etruraca.
Pavle Solarić (1779—1821) - Rimljani Slovenstvujući
Mavro Orbini (1563–1614) - Kraljevstvo Slovena
Kao što vidiš i pre 500 godina su bili neki ljudi koji su pričali nešto drugo u odnosu na Ćorovića i ostale bečke đake.
Svako ko se odrekne svoje istorije i prihvati onu koju su mu drugi napisali je osuđen na propast, što se iz našeg primera jasno vidi. Nisu Vučić i ostala bagra pali sa neba. Više od sto godina se oni stvaraju i ubacuju ovde. Ali da bi bili prihvaćeni potrebno je bilo iz svesti naroda izbrisati sopstvene mitove i istoriju.
Tako da nije svejedno da li su najstariji narod na Balkanu Marsovci, Svemirci, Jupiterovci, Jahaci apokalipse ili Srbi.
Comment
-
Srpska autohtonisticka skola je prava sprdnja i gubljenje vremena za nesto sto ne mozepromeniti istoriju, sadasnjost a posebno buducnost. Suvisno je i bespotrebno razglabati o tome. Kao da razglabamo o istoriji ostalih galaksija itd...
Bukvalno pametne,moderne naucnike vise niko i ne slusa,vec neke izlapele dinosauruse koji ni sami ne znaju sta pishu. Toliko pametnih i obrazovanih nasih ljudi imasirom sveta a mi smo spali da razglabamo o Dereticu i ubedjujemo sebe da smo mi nulti narod
Mni je neverovatno da Novak ide u tom smeru i da cita razne gluposti a svet mu je na dlanu,to ce mi ostati nepoznanica za sad i sta se to njemu desilo u ovoj izolaciji da krene skroz drugim tokom, kojeg u principu nikog ne zanima.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Новак се сигурно не занима тим од јуче.
Одгледао сам више историчара на Балкан инфо-у, пошто ме интересује наша историја али сам свестан да су обе стране у криву. Бечко-берлинска школа прикрива доста истине, док ова, да је назовемо српска школа, надодаје лажи и хиперболише. Истина је увек негде између.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostSrpska autohtonisticka skola je prava sprdnja i gubljenje vremena za nesto sto ne mozepromeniti istoriju, sadasnjost a posebno buducnost. Suvisno je i bespotrebno razglabati o tome. Kao da razglabamo o istoriji ostalih galaksija itd...
Bukvalno pametne,moderne naucnike vise niko i ne slusa,vec neke izlapele dinosauruse koji ni sami ne znaju sta pishu. Toliko pametnih i obrazovanih nasih ljudi imasirom sveta a mi smo spali da razglabamo o Dereticu i ubedjujemo sebe da smo mi nulti narod
Mni je neverovatno da Novak ide u tom smeru i da cita razne gluposti a svet mu je na dlanu,to ce mi ostati nepoznanica za sad i sta se to njemu desilo u ovoj izolaciji da krene skroz drugim tokom, kojeg u principu nikog ne zanima.
Naravno da je on mnogo osvešćeniji od tebe i da shvata prevaru.
Ali dok je tebe i takvih nema zime za te što prevaru sprovode.
Comment
-
Originally posted by Nerealan View PostНовак се сигурно не занима тим од јуче.
Одгледао сам више историчара на Балкан инфо-у, пошто ме интересује наша историја али сам свестан да су обе стране у криву. Бечко-берлинска школа прикрива доста истине, док ова, да је назовемо српска школа, надодаје лажи и хиперболише. Истина је увек негде између.
Comment
-
Originally posted by Nerealan View PostНовак се сигурно не занима тим од јуче.
Одгледао сам више историчара на Балкан инфо-у, пошто ме интересује наша историја али сам свестан да су обе стране у криву. Бечко-берлинска школа прикрива доста истине, док ова, да је назовемо српска школа, надодаје лажи и хиперболише. Истина је увек негде између.
Odgledao ja u karantinu Duleta, Baku Praseta, pola Juice-a, sa onim pojavama od voditelja mi je bukvalno negledljivo. Posle prelistavao malo klipove koji su im najgledaniji, imam osecaj kao da jedu neke 'curke ljudi pre ulaska u studio i lupaju gluposti. Neke emisije bukvalno kao paralelni univezum.
Da, odgledao sam i Bilanovica, to mi i najzaninljivije bilo.Last edited by mark !t zer0; 26-04-20, 09:56.sloboda ili ništa
Comment
Comment