Originally posted by Veprina masna
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
-
Originally posted by Chiwwi View PostKljučni momenat je kad si ti počeo da gledaš američke filmove. Svi istoričari ovog sveta su saglasni da su Hitleru Rusi došli glave.
Rusima Dan D uopšte nije trebao, ubili bi Hitlera ko vola u kupusu sve do Atlantika.
Da nije bilo istočnog fronta sad bi predsednik Srbije bio praunuk Ante Pavelića.
Uostalom dan pobede nad fašizmom danas samo Rusi slave..
Ovi ostali nešto komentarišu negativno, slabo nešto proslavljaju.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostKljučni momenat je kad si ti počeo da gledaš američke filmove. Svi istoričari ovog sveta su saglasni da su Hitleru Rusi došli glave.
Rusima Dan D uopšte nije trebao, ubili bi Hitlera ko vola u kupusu sve do Atlantika.
Da nije bilo istočnog fronta sad bi predsednik Srbije bio praunuk Ante Pavelića.
Uostalom dan pobede nad fašizmom danas samo Rusi slave..
Ovi ostali nešto komentarišu negativno, slabo nešto proslavljaju.
Rat su poceli Nemci sa Rusima. Pobili su zajedno tonu Poljaka, Letonaca, Ukrajinaca itd...neke drzave prosto oteli.
Staljin je bio ludak, kojeg su osudili i sami Rusi.
Slabo si, drzi se podruma.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostHahhaha..
Hitlerove poslednje reči su bile sledeće:
Ubijte Batu Živojinovića!
Uostalom...i na pivo su ga metnuli...
Comment
-
Imamo i dojavu insajdera bivšeg jezuite Rivere šta misli ko je stvorio islam. Ako uzmemo to njegovo kao tačno, hipotetički, pa vidimo šta se dešavalo sledećih godina, kako je islam kosio sve pred sobom, sve, što je od početka bilo protiv rimskog hrišćanstva.
Uvek mi je bilo čudno, zašto je papa ganjao protestante dok su nas klali Turci. Zar hipotetički u ono vreme nije bilo bitno da očuva evropu hrišćanskom.
A onda sam imao jedan od tih velikih " a ha " momenata koji je uklopio i ono klanje Jermena od strane Turaka, jedan od većih genocida.
U tom kontekstu me uopšte ne čudi naseljavanje Evrope migrantima. Vrlo mi je logično. Naravno ovo obični vernici ne kontaju i niko ni običan katolik, musliman, itd, ne radi nešto a misli da je pogrešno.
Ovo su samo moje pretpostavke koje ne moraju da budu tačne. Ja mislim da je to unutra ista religija. Za insajdere. Za autsajdere, goyim, neupućene, šta će ljudi, mole se svi kako su naučeni i u šta veruju čista srca.
Uvek mi je i bilo čudno otkud sa katoličkim redovima neki bliskoistočni asasini i ostali, ali vremenom se sve iskristališe.
Čudilo me i što Venecija prosperira dok trguje sa Osmanlijama, dok prodaje evropsku decu u Osmansko carstvo, pa sad oni beli "Turci" sa Bosfora imaju veze sa originalnim Osmanlijama kao ja sa Indijancima.
Ali onda sam doživeo "a ha" momenat pa mi je sve jasno.
Comment
-
Hahaha..
Lošmi ako si gledao film spasavanje redova Rajana kako se ona četa šetka po zapadnoj evropi dok traže Met Dejmona, e tako su i Ameri ratovali.
Ušetali se u već razbijenu Nemačku od strane Crvene Armije.
Nikad niko nije izmlatio nekoga u istoriji kao Rusi Nemce.
Ne znam dal' je bilo veće bitke ikada?
Možda jednog dana kad vanzemaljci napadnu Ameriku pa Ameri u kontranapadu odu do druge galaksije a do tada je istočni front najveća bitka svih vremena.
Znam da ti je teško da to prihvatiš ali je to tako.Last edited by Chiwwi; 22-04-20, 23:13.
Comment
-
https://en.wikipedia.org/wiki/Waraqah_ibn_Nawfal
Ovo mi je uvek bila zanimljiva ličnost kao i Khadija i njihov background. Pogotovo navedena Waraqah-ova vera.
kaže wikipedia da je bio https://en.wikipedia.org/wiki/Nestorianism
Interesantno
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostHahaha..
Lošmi ako si gledao film spasavanje redova Rajana kako se ona četa šetka po zapadnoj evropi dok traže Met Dejmona, e tako su i Ameri ratovali.
Ušetali se u već razbijenu Nemačku od strane Crvene Armije.
Nikad niko nije izmlatio nekoga u istoriji kao Rusi Nemce.
Ne znam dal' je bilo veće bitke ikada?
Možda jednog dana kad vanzemaljci napadnu Ameriku pa Ameri u kontranapadu odu do druge galaksije a do tada je istočni front najveća bitka svih vremena.
Znam da ti je teško da to prihvatiš ali je to tako.
Staljin je pobio duplo vise ljudi nego sam hitler..
To su cinjenice i to je to. Svakako balans izmedju USA i Rusije je odlican i verujem da ce mirno cuvati svet od vecih skalacija nasilja u narednom periodu.
Rusi su divni ljudi,bio sam tamo. Veliki grad, drzava ali stvarno sirokih shvatanja i razumevanja. Ono sto sam ja upoznao, doduse veoma mladi,tipa 20-30g,ne zna gde je Srbija, neki uopste nisu culi za Srbiju. Sigurno je jos gora situacija u USA. Mi smo se istripovali da smo bitni i da seprica o nama realnost je poprilicno drugacija...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Pa ne može bitkica na plaži od 3 kilometra koja je trajala jedno prepodne da bude prekretnica i da se poredi sa sudarom titana od Finske do Crnog mora na frontu dugom preko 4000km koja je trajala 4 godine.
Pa mislim stvarno..
Parčence iz Vikipedije o Istočnom frontu..
Istočni front je bio daleko najveće i najkrvavije bojište Drugog svetskog rata, i zaista ima malo sukoba u istoriji čovečanstva koji se sa njim mogu uporediti.
Podrazumevao je više kopnenih borbi nego svi ostali frontovi Drugog svetskog rata zajedno.
Istočni front (Drugi svjetski rat) - Wikipedia
https://sh.wikipedia.org/wiki/Isto%C..._svjetski_rat)
Ništa meni nisu dragi ni Rusi ni Ameri, ali WW2 su dobili Rusi, svi ostali zajedno da se skupe ne mogu ni da im se približe i to je istorijska činjenica.Last edited by Chiwwi; 23-04-20, 00:28.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostPa ne može bitkica na plaži od 3 kilometra koja je trajala jedno prepodne da bude prekretnica i da se poredi sa sudarom titana od Finske do Crnog mora na frontu dugom preko 4000km koja je trajala 4 godine.
Pa mislim stvarno..
Parčence iz Vikipedije o Istočnom frontu..
Istočni front je bio daleko najveće i najkrvavije bojište Drugog svetskog rata, i zaista ima malo sukoba u istoriji čovečanstva koji se sa njim mogu uporediti.
Podrazumevao je više kopnenih borbi nego svi ostali frontovi Drugog svetskog rata zajedno.
Istočni front (Drugi svjetski rat) - Wikipedia
https://sh.wikipedia.org/wiki/Isto%C..._svjetski_rat)
Ništa meni nisu dragi ni Rusi ni Ameri, ali WW2 su dobili Rusi, svi ostali zajedno da se skupe ne mogu ni da im se približe i to je istorijska činjenica.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
-
Originally posted by Chiwwi View PostPa prekretnica je kad je Hitler prekršio dil sa Staljinom i napao Sovjete.
Zajeb veka..
Kakvi Amerikanci i njihov ulazak, godinu dana su Nemci bežali usranih gaća od Rusa pa Ameri ušli da im donesu pelene.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
Comment