Originally posted by mark it zer00000000000000
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by madrid View PostJoj i ti sa 1% i 62 coveka, odoh pubg da pikam, sutra debunking Sa tobom moze da se pise, jer si spreman da cuejs i drugu stranu, nekad prihvatis, nekad ne, normalno.
Ma i da 5% drži 95%, u tih 5% je polarizacija da 10% od tih 5% drži koliko 90%. Ako kontaš. Ne možeš ovo da oboriš, da se sužava ka vrhu i unutar tih malih procenata postoji polarizacija.
Da li je 5,4,3,2,1 isti kurac. Što je mnogo, mnogo je.
Ili ako obaraš reci mi gde su završile/ isparile pare od krstaških ratova, indulgencije i prvih banaka + trgovine, od roblja pa nadalje, iz Venecije.
Ko je to razgrabio, ko je uništio, da mi je znati ime tih heroja. A da, niko.
Ne zezaj da veruješ u Fobes-ovu listuLast edited by Cassius Clay; 20-04-20, 22:50.
Comment
-
Originally posted by ?????? View PostPa udji pročitaj, ne takmićimo se, svi smo na istoj strani. Ovo se tiće svih nas običnih ljudi svih boja i narodnosti. Ne tražim ti da budeš Srbenda, budi čovek, i reci da li je normalno za tebe da 62 osobe poseduju kao siromašnija polovina sveta, dok neki umiru od gladi na dnevnoj bazi?
Ropstva se nikad neces osloboditi, uvek su tu neki ljudi iz senke koji ce odlucivati i igrati se nasim sudbinama. Ja sam to odavno prihvatio.
Comment
-
Originally posted by ?????? View PostMadrid to pričaju i Kiyosaki i Pena i mnogi drugi. To mi je pisalo u fakultetskim knjigama. Ne možeš ovo da oboriš, pogotovo ne ako mi navodiš izvore "zvaničnih ekonomista" sa CNBC-ja.
Ma i da 5% drži 95%, u tih 5% je polarizacija da 10% od tih 5% drži koliko 90%. Ako kontaš. Ne možeš ovo da oboriš, da se sužava ka vrhu i unutar tih malih procenata postoji polarizacija.
Da li je 5,4,3,2,1 isti kurac. Što je mnogo, mnogo je.
Ili ako obaraš reci mi gde su završile/ isparile pare od krstaških ratova, indulgencije i prvih banaka + trgovine, od roblja pa nadalje, iz Venecije.
Ko je to razgrabio, ko je uništio, da mi je znati ime tih heroja. A da, niko.
Ne zezaj da veruješ u Fobes-ovu listu
Comment
-
Originally posted by Veprina masna View PostOptuzio je Uki Amfija za ekumenizam tako da znam njegovo misljenje,ali mi je Goku misterija po tom pitanju.
Ali "teološki skil", svaka čast na izrazu.[emoji2]
Originally posted by joshmor View Postne,prvo je optuzio grigorija...
ili bas goku,ne znam
ko je uki?Last edited by Karamazov; 21-04-20, 09:45.
Comment
-
Originally posted by Veprina masna View PostKo je po vama najjaci pop u SPC,ko ima najjaci skil?
Sa teoloskog aspekta naravno.
Mozda sam lokal patriota ali meni je Amfi lagano ispred svih,Porfirije i Bulovic mu nisu ni do koljena.
Odlične besede drži, ima ih mnogo na yt.
Comment
-
Po meni najjaci skil ima Vudu Popaj.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment