Urose Nemci i Austrougari bi nas napali pa taman da je Princip Ferdinanda docekao u Sarajevu sa crvenim tepihom i svim pocastima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostMilina ga je slušati, ne mogu reći da znam sve o njemu i stavovima o raznim pitanjima, ali sam po sebi najbolja reklama za SPC.
Kako su svi neverujući složni po pitanju biznismena koji proizvodi alkohol i ekumeniste koji se moli sa katolicima. Milina jedna. Još jedan dokaz koliko je Grigorije otpao od prave vere.
SPC ne treba nikome da se dodvorava, a posebno ne ovim mlakima koji bi nešto, ali kako oni misle da treba. Jad i beda.
Comment
-
Originally posted by goku View PostHahaha, reklama za SPC, jbt. da li ja ovo stvarno čitam.
Kako su svi neverujući složni po pitanju biznismena koji proizvodi alkohol i ekumeniste koji se moli sa katolicima. Milina jedna. Još jedan dokaz koliko je Grigorije otpao od prave vere.
SPC ne treba nikome da se dodvorava, a posebno ne ovim mlakima koji bi nešto, ali kako oni misle da treba. Jad i beda.
Naravno da je reklama, kao visoki predstavnik crkve. I kad na jedan normalan način obrazlaže stvari onda će ga saslušati ljudi.
Ne znam šta bi značilo da se crkva dodvorava, ali znam da me odbija kad izbace saopštenje vezano za liturgije tokom korone itd, i pišu o antisrpskim i antipravoslavnim krugovima, umjesto da na normalan način obrazlažu oni koriste neku paranoidnu retoriku kojom samo povećavaju odbojnost.
Comment
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostNisam nevjerujući, baš trenutno postim, zadnjih 7 dana uzmem pred Vaskrs, znam to je ništa ali toliko sam odredio za sad.
Naravno da je reklama, kao visoki predstavnik crkve. I kad na jedan normalan način obrazlaže stvari onda će ga saslušati ljudi.
Ne znam šta bi značilo da se crkva dodvorava, ali znam da me odbija kad izbace saopštenje vezano za liturgije tokom korone itd, i pišu o antisrpskim i antipravoslavnim krugovima, umjesto da na normalan način obrazlažu oni koriste neku paranoidnu retoriku kojom samo povećavaju odbojnost.
Ne određuješ ti šta i kako treba, već Vaseljenski sabori svakih 200-300 godina.
Bravo za tebe što postiš, ali to ne znači ništa jer gordost te pojela.Last edited by Karamazov; 14-04-20, 17:51.
Comment
-
@boris
Nema šta da se pravdas bilo kome.
Nikada nisam postio, nisam krsten, ne idem u crkvu i nikada nisam bio na pričešću.
Ako postis samo zato što drugi to rade a ne vidiš dovoljno razuman razlog za to onda nemoj. Ne forsiraj ništa.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by ?????? View PostAli su mi heroji Milan Nedić
Nedićeva "sreća" je što su ga komunisti progonili, to mu je jedino opralo ime u mojim očima. To što je bio kratkovidi germanofil, pa to se plaća ovde skupo.sigpic
Comment
-
Originally posted by Indigo View Post@boris
Nema šta da se pravdas bilo kome.
Nikada nisam postio, nisam krsten, ne idem u crkvu i nikada nisam bio na pričešću.
Ako postis samo zato što drugi to rade a ne vidiš dovoljno razuman razlog za to onda nemoj. Ne forsiraj ništa.
@goku mozda sam pretjerao, samo je iritantno kad slušaš rječnik crkve koji je toksičan. Za to imamo političare valjda
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Veprina masna View PostEvo Safin kaze da ce da nas čipuju.
https://www.b92.net/sport/tenis/vest...nav_id=1675373
Uroš would be proudТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Ja hocu da budem cipovan!!!3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostKako to nije u srpskom duhu ubiti vladara/prestolonasljednika/vlast? Zar se to ne dešava praktično od 1804. do 2003. godine, i svi izginuše od srpske ruke sem Aleksandra Karađorđevića?
Mislim da je Mladić više problematičan zbog Srebrenice i Sarajeva nego što je komunista.
Ali smatram da jednom Srbinu ne priliči da ubije nenaoružanog čoveka bez obzira makar najveći zločinac bio na svetu.
Jednostavno se to kosi i sa verom i sa svim. Ti možeš da se braniš i moraš da se braniš, ali ne treba da ubijaš tudjina koji je goloruk.
A to bratoubistvo u Srbiji, Srbi su delom stari izdajnici. Osvrni se oko sebe pa ćeš skontati i što. Mislim ako me razumeš.
Ja samo kažem da to nije srpski duh i to je to.
Mladića ne volim pa ne volim, oko Srebrenice neću da komentarišem uopšte jer tu niko živ ne zna istinu.
Naravno ja prihvatam da za neke stvari nisam u pravu, evo Crni Djordje je izneo svoje mišljenje oko Nedića, tu smo svi da diskutujemo.
Kao što znam da sam u pravu što se tiče vladara sveta tako znam da ovde ne moram uopšte biti u pravu iz prostog razloga jer ovim temama nisam posvetio 83. deo kao ovoj temi prethodnoj.
Volim Obrenoviće i tu je otprilike kraj, Miloša i Mihaila pa i najviše. Da me pitaju šta bih, proglasio bih sebe za kralja bez lažne skromnosti.
Mnogo je zanimljivija ona druga istorija o kojoj kolega Indigo zna
Comment
Comment