Originally posted by MareLFC
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
-
Očekivao sam od esenesovaca da izvale nešto tipa: "Naš dijamant je zasijao punim sjajem". Prilično su sterilni.
Dobra stvar - psiho na liniji od cirka 1800000 glasova. Prošle godine je sa svim svojim podguznim mušicama imao 2200000, na otprilike istu izlaznost. Svi ti su ga podržali i danas, ali opet će biti mrka kapa. Samo neka gubi glasove.sigpic
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostZnate šta mene jebe u mozak.Evo primer na forumu nas 20,svi smo mladi,koliko toliko obrazovani,ne gledamo ove kupljene medije poput Pinka i ostalih zajebancija i ni jedan od nas ne podržava dotičnog gospodina.I sad mene strašno zanima kakvi pileći mozgovi su njemu dali 55 posto?Ja sam stalno u narodu što zbog posla što ovako evo danas od kad sam došaao sa vikendice ko god mi je ušao u kafić ili kuću niko nema ni jednu lepu reč za dotičnog. Kako 55 posto sunce mu poljubim
TV+penzioner=glas za Vucica
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostJa ne mogu da verujem , znači kunem vam se ljudi u kafiću sam bio sat vremena danas i ni jedna osoba mi nije rekla da je glasala za dotičnog ali ni jedna . Na vikendici takođe niko , kući isto niko , pa kako jebem ti suncesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ne znam za vas, ali ja odoh da pročitam Hamleta noćas da se oslobodim.
On proslavlja pobedu, a RIK ćutiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment