Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Samo da izrazim veliko oduševljenje što sam delio forumski prostor sa mr. Goldom.
Veliki gospodin i elokventni forumaš.
Nažalost, ovaj forum tolerantan na srbofobiju, nema razumevanja za inteligenciju, naročito srpsku.
Tebi Noto ću oprostiti ovaj poslednji ban ali to što si moj nick stavio pored Lošmijevog, neću nikad. Da si me banovao bar jedan dan duže, pa makar i 6 meseci, samo da nisam pored njega.
Comment
-
Evo malo zacina za teoriju zavere a vezanu za koronu
30, 000 soldiers arrive in Europe without masks
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostEvo malo zacina za teoriju zavere a vezanu za koronu
30, 000 soldiers arrive in Europe without masksLast edited by Crni Đorđe; 14-03-20, 21:06.sigpic
Comment
-
Litije se nastavljaju preko interneta
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...reko-interneta
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije najavio je večeras da se litije nastavljaju preko interneta, jer se Crna Gora suočava sa virusom opakijim od korone.
.„To je virus 'zakon o bezakonju“, rekao je Amfilohije koji je odgovarao uživo na pitanja preko Fejsbuka i Instagrama.
Comment
-
Originally posted by Alistair Drake View PostLitije se nastavljaju preko interneta
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...reko-interneta
Sjajno resenje! Sad i oni iz podruma mogu da ucestvuju
Ako mozes da mu sredis da mu uguraju krst na sred ekrana i da predvodi litiju..bila bi mu cast, siguran sam u to.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostSada ce chiwwi u prve redove...zna se kako se brani domovina, iz podruma!!!
Ako mozes da mu sredis da mu uguraju krst na sred ekrana i da predvodi litiju..bila bi mu cast, siguran sam u to.
A vidi sa čime se igram.
Znaš kako izgleda u mraku?
Kao Neo kad dodje do izvora Matriksa.
Comment
-
Ladno se lik popeo na drugi sprat da bi dokazao kako nije podrumas
Ako ti smeta, necu te tako vis oslovljavati?3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostMa ne, nego samo da vidiš da je Matriks u mojim rukama i da se pripaziš malo..
Za obicnu liniju koda mnogo si kurcevit...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Vuk mene nikad ne bi obrisao.
Potreban sam mu, ja sam proročica.
Evo sad ću da vam kažem kako se rat protiv korone završava:
Olja će se zaljubiti u odabranog i preživeće Koronu i restartovaće Matriks, Izabrani nažalost umire a Lošmi će ga izdati.Last edited by Chiwwi; 17-03-20, 19:26.
Comment
Comment