Ma od žirija ništa spec nećemo dobiti, ali od publike očekujem finu podršku.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by mmajstor View Postma jok i nije....pogledaj gornje klipove pa uporedi Sanjina usta.
Ko je rekao da je problem.....imamo valjda pravo na misljenje da vise volimo prirodno nego plasticno, i vise volimo zene nego jeftine proizvode za nagrtanje novca? Ne radi se tu samo o operaciji, nego i u stilu....uporedi Sanjine gornje klipove i ovo najnovije govno.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ono sto nam ne ide na ruku je to sto nijedna nije lezbejka (najverovatnije), tako da nece dobiti gurku od strane lgbt, kao sto je Marija imala one godine. Sto dalje znaci, posto su strejt, gledace da ih sprece da nesto vece naprave.
Realno su za top 5, a zasto ne i pobedu. Ruslana sa "si riki ta siki riki tad de" osvojila, ovo nase je 10 puta bolje od toga.Last edited by Mr. Wolf; 07-03-20, 20:35.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Ako treba ubrizgaću sebi Korona virus izmedju palca i dopalca na nozi.
Samo da one pobede.
Ako izgube samo Partizan sa Evrokupom može da me oraspoloži.
Ako i Partizan fejluje onda terapija.
Red jagnjetine, pa buksna i belo, pa opet jagnjetina, pa belo, pa buksna, pa vopsi, pa skivi, pa belo, pa burek, pa belo, pa opet jagnjetina.
Gore, dole, levo, desno.
Za tri dana sam na granici izmedju Rumunije i Bugarske na čamcu u Dunavu, i biće mi bolje kad odem iz ove zemlje u EU.Last edited by Chiwwi; 07-03-20, 20:38.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostPostujem Zokija, dobar politicar, pogadja u centar. Nije za nesto vise sad, neki terenac i da ide na TV duele. Zivkovic bi usrao vucica u svako doba dana i noci na TV-u...Pametan, ali ovo za izbore..pa ok, ko hoce neka izadje..posto ova druga opozicija ili bilo ko drugi nema bukvalno nikakav plan...
on je od pocetka pricao kako ce izaci na izbore, on jeste borac i to me ne cudi...
Ako aludiras, da li je izdajica...pojma nema, nadam se da nije...pickoustina je uradio odlican posao..svi su sumnjivi...onda niko nije podoban..
Na kraju se svodi na ono sa pocetka..narod je glup ko qrac
Comment
-
Comment
-
Publika ih obozova, i strejt i gej. Lezbejke sirom sveta pale u trans kad su se upoznale sa pesmom i nastupom nasih devojaka.
Samo sabotaza moze da ih odvoji od vrha na ES.
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment