Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Lord Gangara View PostZnate šta mene jebe u mozak.Evo primer na forumu nas 20,svi smo mladi,koliko toliko obrazovani,ne gledamo ove kupljene medije poput Pinka i ostalih zajebancija i ni jedan od nas ne podržava dotičnog gospodina.I sad mene strašno zanima kakvi pileći mozgovi su njemu dali 55 posto?Ja sam stalno u narodu što zbog posla što ovako evo danas od kad sam došaao sa vikendice ko god mi je ušao u kafić ili kuću niko nema ni jednu lepu reč za dotičnog. Kako 55 posto sunce mu poljubim1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Jbg. Sa jedne strane imas razjedinjenu opoziciju u najsitnije delove, a sa druge dobro organizovanu ,,bandu,, koja ujeda za svaki glas. Plus potpuni medijski mrak i zastupljenost samo jednog coveka. Nikome nije gorela do zore. Sledeca prilika za tri godine
Comment
-
Originally posted by princara View PostJbg. Sa jedne strane imas razjedinjenu opoziciju u najsitnije delove, a sa druge dobro organizovanu ,,bandu,, koja ujeda za svaki glas. Plus potpuni medijski mrak i zastupljenost samo jednog coveka. Nikome nije gorela do zore. Sledeca prilika za tri godine
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostZnate šta mene jebe u mozak.Evo primer na forumu nas 20,svi smo mladi,koliko toliko obrazovani,ne gledamo ove kupljene medije poput Pinka i ostalih zajebancija i ni jedan od nas ne podržava dotičnog gospodina.I sad mene strašno zanima kakvi pileći mozgovi su njemu dali 55 posto?Ja sam stalno u narodu što zbog posla što ovako evo danas od kad sam došaao sa vikendice ko god mi je ušao u kafić ili kuću niko nema ni jednu lepu reč za dotičnog. Kako 55 posto sunce mu poljubim
Comment
-
Originally posted by princara View PostJbg. Sa jedne strane imas razjedinjenu opoziciju u najsitnije delove, a sa druge dobro organizovanu ,,bandu,, koja ujeda za svaki glas. Plus potpuni medijski mrak i zastupljenost samo jednog coveka. Nikome nije gorela do zore. Sledeca prilika za tri godine
Možda će i za to da se kandiduje?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Normalno da nikome nije gorela do zore. Ovog je takva panka uhvatila i takva sranja on i njegovi pravili u totalnom medijskom mraku, da to sasvim dovoljno govori... pričam od početka... neće još dugo..jbg tolike moje godine bačene kroz prozor, trošiću ih i dalje, strpljiva sam. Osim što sam se nadala bar drugom krugu, zapravo ne toliko ubedljivo pobedu ovog psiha.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Lopovi samo takvi, nemoguce je da ima 55% glasova.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostZnate šta mene jebe u mozak.Evo primer na forumu nas 20,svi smo mladi,koliko toliko obrazovani,ne gledamo ove kupljene medije poput Pinka i ostalih zajebancija i ni jedan od nas ne podržava dotičnog gospodina.I sad mene strašno zanima kakvi pileći mozgovi su njemu dali 55 posto?Ja sam stalno u narodu što zbog posla što ovako evo danas od kad sam došaao sa vikendice ko god mi je ušao u kafić ili kuću niko nema ni jednu lepu reč za dotičnog. Kako 55 posto sunce mu poljubim
Ispunila mi se zelja, nema drugog kruga sad zasluzen odmor
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
Comment