Ma lako njima da se k... kada su u EU gde lova kaplje za sve, a ovde imas budale koji lovu sto im doturaju i koja kapljucka, trpaju u dzepove, bez ikakve kontrole.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ivan_PG View PostTo mi je jasno nego je li citava opozicija jedinstvena u tome(ne racunam Seseljugu i Vacica)?
I za 3%sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kakve veze ima što su muslimani? Ja pitam jer su militantni. Nisu svi muslimani militantni. Skoro sam se dopisivao sa Protom oko ramazanskog posta i hidžame, ja pričam o militantnim ljudima. Ne o svakom muslimanu sveta. Kao što postoje razlike medju hrišćanima postoje i medju muslimanima. Arapi su poznati kao militantni i prednjače.
Ali ti pošto si glup i jedino što umeš je da me označiš kao ksenofoba, to je drugo.
Izmedju ostalog, neka budem i ksenofob. Pitanje je konkretno postavljeno. Pitanje nije bilo šta ako musliman prodje kroz Srbiju, nego šta ako islamski teroristi koji su u svetu poznati po terorizmu počnu sa delovanjem?
Odgovoriš lepo na pitanje, a ne da prodaješ te fore sa pijaca.
Comment
-
Aaa kakvi islamski teroristi, to nikako. Nisam o njima pricala. Mada je totalno nejasno da se pustaju bez papira ili kao oni sto su u Grckoj, mislim ispred Grcke, valjda su i dalje tamo, te Marokanci, te Palestinci, te raznorazni ne Sirijci. Nejasno skroz sta se radi.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
-
Nije uopšte bitan broj. Pre 2015. i kasnije, bilo je porodica sa decom, većina. Ovo sada što vidim sve muškarci 25-30 godina.
i da ih je 20 a da imaju namere kakve potencijalno mogu da imaju, problem je.
Šta sad, treba da se pravimo da smo rasli pod kamenom i da ne znamo metode njihovog rada?
Comment
-
Madjari jesu, to znamo odavno i u onom prvom egzodusu i sta je sve Orban izjavljiivao, postavljao odmah bodljikave zice, pucao na njih, tukao... E sad sta se u medjuvremenu promenilo, da li su zapadna i severna Evropa "pune" pa granicni pojas cini zastitu, jer nemoguce da su toliko nesposobni i ne propustaju prave izbeglice.. nemam pojma. Trenutno mi nije ta tema no1.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostA isto bih volio da Vuk Jeremic ispusi na izborima,bas je mrzan lik.Seselj mi ima vecu toplinu u ocima nego on.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ma samo neka se oni lepo ponašaju i pristojno, da ne misle da ih se neko plaši. I da zaborave ono silovanje žena što praktikuju po Nemačkoj.
Silovanja, razbojništva, otimanja.
Toliko se Kineza naseljavalo godinama i niko ništa nije rekao jer su ljudi toliko pristojni, da se od njih može učiti.
Samo neka budu vaspitani i neka poštuju zakone države koja ih pušta da prodju.
Comment
Comment