Dosta je čudnih stvari, Grammy awards, prestizanje po broju poena, povezanost sa nekim strukturama, relacije sa Klintonovima ali sve to su samo nagadjanja. Meni lično budi neko ambivalentno osećanje izmedju da je samo nesreća s jedne, a da je ritualno ubistvo sa druge strane koji su ovi ispratili na Grammy award sa onim budalastim satanističkim znacima.
Stvarno za ovo ne bih tvrdio ništa.
Za Prince-a mislim da je ubijen. Za Kubricka mislim da je ubijen.
Bowie satanista je svoju smrt izgurao na umetnički način sa poslednjim albumom.
Sad, Kobe, ne bih komentarisao i ne bih se pravio nešto pametan jer je tanka granica izmedju ispasti pametan i ispasti glup kao kurac.
Ovde ne vidim neku višu svrhu. Prince je pričao o zaprašivanju vazduha, Kubrick je ubijen pred puštanje Eyes wide shut koji razotkriva bal elita gde je katovano 15 minuta filma koji su bitni...
Ovde, da li je on bio u kakvim organizacijama i šta je radio, ne znam.
Znam da je bio vrhunski sportista a ovo ostalo neka ostane pod velom misterije, ne mora sve ni da se zna niti iza svega mora stajati zavera. Nekad je samo nesrećan slučaj.
Stvarno za ovo ne bih tvrdio ništa.
Za Prince-a mislim da je ubijen. Za Kubricka mislim da je ubijen.
Bowie satanista je svoju smrt izgurao na umetnički način sa poslednjim albumom.
Sad, Kobe, ne bih komentarisao i ne bih se pravio nešto pametan jer je tanka granica izmedju ispasti pametan i ispasti glup kao kurac.
Ovde ne vidim neku višu svrhu. Prince je pričao o zaprašivanju vazduha, Kubrick je ubijen pred puštanje Eyes wide shut koji razotkriva bal elita gde je katovano 15 minuta filma koji su bitni...
Ovde, da li je on bio u kakvim organizacijama i šta je radio, ne znam.
Znam da je bio vrhunski sportista a ovo ostalo neka ostane pod velom misterije, ne mora sve ni da se zna niti iza svega mora stajati zavera. Nekad je samo nesrećan slučaj.
Comment