Islandjani veruju u Wolfa i Indiga....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Odma da se posalje SPC tamo da ta omladina primi vjeru. Postavio je Amfilohije limenku na Rumiji pa bi se, ja vjerujem, lako snasao i na Islandu. Uostalom to su sve Srbi tamo, nego su zaboravili.Last edited by powerslave; 23-01-20, 04:49.
Comment
-
Da na toj limenci na Rumiji piše Coca Colla ne bi bilo nikakvih protesta po tom pitanju, ovako MCPSPC ne zvuči previše lepo.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Писала једна мајка писмо Владици Николају Велимировићу, у ком тугује што један њен познаник каже да нема Бога.
Владика јој исприча следећу причу.
Био једном један човек слеп.
И каже - дајте ми светло, нигде не видим светло.
Људи да му учине, упале једну свећу и кажу му - ево ти светла.
Он каже - нема светла.
Људи упале десет свећа и кажу му - ево сад светла.
Он каже - ма нема светла!
Људи упале 100 свећа и кажу му - ево, сад има светла колико волиш.
Он каже - нема светла! Ништа не видим!
Људи га одведу у једну просторију сву испуњену свећама, и кажу му - ево овде има светла изобилно.
Он каже - нема светла ...
Каже њој Владика Николај.
Следећи пут када тај твој познаник каже - нема Бога, реци му да каже - немам Бога.
Јер Бога има, само га он не види.
Comment
-
Originally posted by limun View PostI ima i nema. Nije to tako jednostavno kao u hriscanskim bajkama.
Послато са Redmi 7A помоћу ТапатокаKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by mr.gold View PostЛимуне.
Чуо си за ону народну - њему ни Бог не може да помогне?
Originally posted by NemanjaMikser View PostDe nam ti pojasni
Послато са Redmi 7A помоћу Тапатока
Comment
-
Gde nastaje problem nego kad se ateist pravi pametan jer je bezbožnik i predstavlja verovanje kao zaostalo. Neka radi svako šta hoće, samo nemoj da se uzdiže zbog svojih verovanja, hrišćaninu gordost ne priliči a ateista neka gleda svoja posla.
Niti će prvi ubediti drugog niti drugi prvog.
Ko je malo zakopao po površini zna istinu i istina je jedna jedina, sve ostale relativizacije su glupe, ali poruka mojim hrišćanima da bolje da rade na sebi i na svojoj veri jer je danas teško, prepreke nailaze svaki dan.
Ovi drugi neka rade šta hoće, Bog neka im "sudi".
Comment
Comment