Originally posted by Lord Gangara
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Lord Gangara View PostČuj večeru , Maro imaš bure vinjaka ima da te kupam u vinjaku kao što su Kleopatru onomad u mleku samo ako bude drugi krugThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Haha sta Ema radi u tom kupanju?
tapatalksigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostGotov/o je. Preko 50% bi trebalo. Njegovi izdali...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Last edited by Marija81; 02-04-17, 20:18.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Mara nesto napisala, pa obrisala nisam stigla da procitam
tapatalksigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostČuj večeru , Maro imaš bure vinjaka ima da te kupam u vinjaku kao što su Kleopatru onomad u mleku samo ako bude drugi krug
Olja, išla sam post za postom, pa sam editovalaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostAhahahha,care
Olja, išla sam post za postom, pa sam editovalaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Imam bolju ideju. Besplatan vinjak kada god se zadesim u ŠA...
Beli odhebao Pink, nije im dozvolio da uđu u prostorije gde čeka rezultate.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ma opusteno Maro, ovo je off tema, a i vanredna situacija...dakle samo rokaj post za postom!
tapatalkLast edited by miloolja; 02-04-17, 20:32.sigpic
Comment
-
Bice veceras nevidjena kradja.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment