Originally posted by jozef k.
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Originally posted by LosmiSK View PostDobro je Valjevci, zezali smo se malo, odmorite, nikog ne zanima moj zivot, jos manje vas...Sprdnja, zezanje... sad ocekujem samo jos Goku da ispadne iz nekog siprazja Dok supermena postujem, mogu napisati da je covek na mestu skroz i zao mi je sto nije ovde.
Jedini ko ovde pise o tvom zivotu si ti sam.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by jozef k. View Postja sam jednom izašao u novinamasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ja, što se mog života tiče, mogu da vam kažem da je najbolji burger u gradu u Intergalactic Diner-u, još ako usput pustite You never can tell na jukebox-u, postaje duplo bolji. Posle naravno palačinke sa javorovim sirupom, i to vam je to.Last edited by mark !t zer0; 16-01-20, 17:01.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJa bila na televizijisigpic
Comment
-
Tako je Ivančice, sve si rekao bolje nego jasigpic
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostDa li mislite da je Zemlja ravna ploca?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment