Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bice preko 60%, lazu lojalni kerovi po naredbi.
Ulicama idu sendvicari I izvlace ljude iz stanova da idu na glasanje, prevoz obezbedjen, kombi se vraca nekoliko puta.
Kradja glasova, krsenje izborne tisine I nepravilnosti u birackim spiskovima na veoma visokom nivou.
Ako bude 60%, bice drugog kruga. A Mali Alek ce nam biti mnogo ljut sa kiselkastom facom.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostJe l' ovo Gangarin twitter?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ja trenutno gledam kroz prozor moje biračko mesto, mladi u redu čekaju. Puno njih sa bebama u kolicima. Spojili lepo i korisnoŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostA ja moju Emu ne mogu motkom da nateram da prošeta 30 metara da glasaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Zabraniti starijima od 55, ev 60 god da glasaju.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Last edited by l1m4r; 02-04-17, 18:39.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
želim da pozdravim dijasporu i ako može pesma ja te volim čaky kad si u londonu jery u londonu u mom si fazonuOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostZabraniti starijima od 55, ev 60 god da glasaju.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Moje mišljenje je da to nema veze sa godinama. Ako je mlad ne znači da ima išta u glavi a isto tako i ako neko ima 70-80 godina ne znači da je toliko izlapio da ne vidi šumu od drveta. Problem je u neobrazovanoj masi koja je po pravilu i najzagriženija. Na stranu to što po pravilu između dva zla trebaš birati manje. Aako je neko iole pametan taj nema resursa da pređe ni izborni prag, stari kadrovi vladaju dok im biološki sat ne presudi - pa ti čekaj ko će prije heleknuti
Comment
Comment