Ide ka tome.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostEh, sad, ne znas Zdravkove pesme.
Originally posted by Vladan View PostSta je sledece, umjesto kusura nece vise nuditi zvake nego Colin cd?
Odoh sad, slavim pa ne mogu dalje.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Ne napada me, ima čovek pravo na svoje mišljenje. Ja se ne ljutim i borim se protiv online plačipički. Jedino ne podnosim ono nisko b92 podmetanje, a ovako, samo neka roka. Svet bi bio lepše mesto kad bi se svi jasno izjasnili kome se ko ne svidja, a ostali da ne kukaju kao devojčice i da se nalaze uvredjeni.
Ne znam nijednu ni Bore Čorbe sem one jedne sa BMK i zvezdaških. Ne znam nijednu od Djordja Balaševića. Mene ti likovi ne interesuju. A tek od Zdravka Čolića, pa to me ne zanima 2%.
Evo jedan antologijski koncert koji ne znam kakve arene ne mogu nadmašiti
Comment
-
Originally posted by 弱肉強食 View PostNe napada me, ima čovek pravo na svoje mišljenje. Ja se ne ljutim i borim se protiv online plačipički. Jedino ne podnosim ono nisko b92 podmetanje, a ovako, samo neka roka. Svet bi bio lepše mesto kad bi se svi jasno izjasnili kome se ko ne svidja, a ostali da ne kukaju kao devojčice i da se nalaze uvredjeni.
Ne znam nijednu ni Bore Čorbe sem one jedne sa BMK i zvezdaških. Ne znam nijednu od Djordja Balaševića. Mene ti likovi ne interesuju. A tek od Zdravka Čolića, pa to me ne zanima 2%.
Evo jedan antologijski koncert koji ne znam kakve arene ne mogu nadmašiti
sigpic
Comment
-
Ja njega zbog toga neizmerno cenim i poštujem. Za razliku od mnogih. Iako nismo u istom timu, da su svi ljudi ovakvi, svet bi bio divno mesto.
Zato ću uvek vrlo rado pustiti i slušati Olivera ali neću nikada slušati Hanku Paldum, Dina Merlina itd.
Jer ne kvari ovaj svet jedan Oliver Dragojević koji neće da bude licemer i da trči za novcima kršećii svoj princip i stav, neće da se pravi da se na ovim prostorima ništa nije dešavalo. Ispoštovao je sve i držao se reči i za mene je on apsolutni kralj.
Ovo Jala, Buba, Dino, što su rekli, pa pojeli govno jer znaju da Beograd donosi keš, to je sve no no na mojoj listi.
Dino Dvornik je takodje apsolutna kraljina.
Malo je takvih ljudi kao Oliver koji se držao svoga, nije u svakoj pesmi svaku drugu reč ubacivao balkan kao ovi novi,ilii pravio se lud kao Dino Merlin koji mu nije do članaka, a da je došao u Srbiju, 5 arena bi napunio 5 dana za redom gde bi mu se svi klanjali. Ali ostao je čovek. Za to uvek ima moj naklon do poda.
Comment
-
Ja njega zbog toga neizmerno cenim i poštujem. Za razliku od mnogih. Iako nismo u istom timu, da su svi ljudi ovakvi, svet bi bio divno mesto.
Zato ću uvek vrlo rado pustiti i slušati Olivera ali neću nikada slušati Hanku Paldum, Dina Merlina itd.
Jer ne kvari ovaj svet jedan Oliver Dragojević koji neće da bude licemer i da trči za novcima kršećii svoj princip i stav, neće da se pravi da se na ovim prostorima ništa nije dešavalo. Ispoštovao je sve i držao se reči i za mene je on apsolutni kralj.
Ovo Jala, Buba, Dino, što su rekli, pa pojeli govno jer znaju da Beograd donosi keš, to je sve no no na mojoj listi.
Dino Dvornik je takodje apsolutna kraljina.
Malo je takvih ljudi kao Oliver koji se držao svoga, nije u svakoj pesmi svaku drugu reč ubacivao balkan kao ovi novi,ilii pravio se lud kao Dino Merlin koji mu nije do članaka, a da je došao u Srbiju, 5 arena bi napunio 5 dana za redom gde bi mu se svi klanjali. Ali ostao je čovek. Za to uvek ima moj naklon do poda.
Žao mi je gospodina Čolića, možda nemam ukusa, ali ako ima pesmu bolju od ove, svaka mu čast.
Comment
-
Tu sam uvek kad se pljuje Zdravko. Tekstovi: su mu tako
Nije valjda da se opet prodaje uz Duel?Last edited by Nerealan; 22-11-19, 01:06.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
-
Ma Čola ima nešto lepih pesama, ali 90% su mu neke tralalala pesmice na koje se lože babe i tetke, moje je mišljenje da umetnik ne sme da dozvoli da mu neko uvaljuje te splačine. Plus pravi umetnik piše svoje tekstove, neretko i komponuje, Čolo mu dođe interpretator j suštini.
Spoiler"Kad se javis nisam kod kuce
previse ucim boli me zub
moras biti strpljiva malo
mozda u petak, a mozda i ne"
"Ljubav je ko ra'tluk
slatki bezobrazluk
najbolja je u zoru
na tebe sam kivan
dodji mi na divan
sta ces tu na prozoru
Tijelo zemlji tezi
samo ti se lezi
pada glava na jastuk
ulica ti strma
nebo ti se drma
ljubav to je mamurluk"
"Zelena je trava
moma na njoj spava
ao nono bijela
vihar vjetar pirnu
u suknju joj dirnu
ao nono bijela"
I onda neko to nazove umetnost. U drugom osnovne deca pišu lepše i smislenije tekstove.
Đorđe Balašević mi ne leži, ali on je već umetnikLast edited by Nerealan; 22-11-19, 09:27.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Last edited by Indigo; 22-11-19, 09:50.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment