Kraljica
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kiju za predsjednika vlade, dosta je bilo one Ane
Originally posted by mr.gold View PostНисам имун на њен шарм.
Нисам ни на лепоту.
Ипак, крофне су пресудне.
Нисмо ми пријатељи, колатерална си штета моје црте личности - потребе да браним правду.
Идем на дужи одмор, јер не желим да се овај администратор са псом иживљава на мени.
Који ни једну забрану присуства на форуму није нотирао у топик за то предвиђен.
Што је неправилно и исказује чињеницу да му је једино битно да искаже своју имагинарну силу на имагинарном месту.
Прво, могу преко Немање да решим да то никад више не ради. Али нисам сељак његовог нивоа да се бавим таквим тривијама.
Друго води се својим комплексима. Који су оправдани.
Треће не треба ми то у животу да ми виси над главом да ли ће каква будала, као тај администратор са псом, да се попишава по мени чисто јер му се може, на месту које је предвиђено за зајебанцију.
Четврто нисам никога увредио, што је навео као разлог прошле забране присуствовања форуму. Апсолутна лаж. Зато није ни написао у теми предвиђеној за репресивне мере јер није ни омао шта.
Лажов, који лечи комплексе.
Мени такво дно од човека није потребно у било каквој додирној тачки.
Пре него што одем.
- ови су гори од жутих
- монархија је најбољи облик уређења за Србију
- вучић и ово зло које влада је нешто најгоре што је задесило Србију. Јер издаје земљу.
Опоравиће се и привреда и економија и војска, али предат комад земље се тешко враћа.
- еу је сатанизам који ће бити гробница за оно мало преостале српске душе.
- Сауна је добра ствар. Када сам био у Русији мајчици, био је натпис на улазу у сауну, овако некако - сваки дан који се париш је дан дуже на земљи.
- Не одлазите из земље, једна је мајка Србија
Kad smo kod lažova i da nisi vrijeđao
Comment
-
Originally posted by notorious View PostKiju za predsjednika vlade, dosta je bilo one Ane
Brani i istjeruj pravdu na drugom mjestu. Toliko puta sam ti progledao kroz prste u nadi da ćeš bit bar malo korektniji, a ti još poturaš.
Kad smo kod lažova i da nisi vrijeđao
Pravda za golda
Comment
-
Fascinira me Vuk sa glupim tekstovima. Misljenje tog twiterasa je kao da si poslusao misljenje kanalizacionog sahta.
Vidim 30 dana za brata zlatnog, retroaktivno se daju banovi. Zlatni mi prirastao srcu, otisao sam u qrac skroz3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNije 30, 90 dana.
Uvek sam da bude razlicitih misljenja. Ne volim kad je jednoumlje. Trenutno ne pratim toliko forum, namestam krov pocrkali svi....bukvalno 3-4 godine ga popravljam i nista i kad god dodjem do kraja dodje jedan te isti lik, sutra cu nabavitibolju ponudu...ovo je neverovatno..ovaj me je sad iznervirao, jako tesko me je iznervirati...ali u zadnje vreme uspeva...
Svakako ovaj forum mora da postuje svacije misljenje, i da svako postuje forum.
Vuce, ne kontam ovaj twit, hcoes da kazes da Danas brani Volkam te? Nisam razumeo tog twiterasa i hocesli opet da prenosis svakog random lika sta pise po twiteru ili ce imati neki integritet?3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Svakog dana u svakom pogledu sve vise propadamo. Kao ljudi. Sve smo unistili.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Šta znam, meni je veći poraz za čoveka to što pristane da bude zamorčić, nego što ima seksualne odnose. Mada sam više pristalica vođenja ljubavi nego manufaktureТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment