Da se samokopiram...Meni idu na živce, razmišljanja glasača tipa "Nisam ni ja za Vučića (Slobu), ali ajde kaži koga umesto njega ? Onog tajkuna Đilasa, fašistu Boška, lopova Jeremića, narkomana glumca. Tako je bilo i za vreme SMrada...koga umesto njega? onog čupavog četnika Vuka, onog Mićunovića što jahao popa, Đinđića nemačkog špijuna). Znamo odakle se plasiraju takvi spinovi, ali eto...ne možeš uvek da izmisliš nekog Koštunicu. Bez toga da sam njegov fan, ali izbor Koštunice je bio dobar zajeb za SPS-JUL "kuhinju"...nisu imali vremena da osmisle negativnu kampanju, a i lepo se rimovalo na stadionima "Spasi Srbiju iz ludniceeee, Koštuniceee"...uz "Spasi Srbiju u ubi se, Slobodane"....sad imamo samo, na žalost, "Vučiću pederu"....:whistling:
E pa ako nemate koga, onda BOJKOT....ako nećete ni bojkot, valjajte se u ovom blatu, trpite budale i obavezno "skinite gaće do pola"...da se ne muče ljudi, a ovi što vole da im se klekne,,,kleknite im.
E pa ako nemate koga, onda BOJKOT....ako nećete ni bojkot, valjajte se u ovom blatu, trpite budale i obavezno "skinite gaće do pola"...da se ne muče ljudi, a ovi što vole da im se klekne,,,kleknite im.
Comment