Noto?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by LosmiSK View PostPosle dodju ljudi i napisu da ga vredjam, kad kazem da je glup. Klasicna botina, ne smeta mu kriminal, droga, ubistva..vec kao Kosovo xD
Treba samo bezati odavde, ne zbog novca, vec zbog ovakvih ljudi..ima ih, dao je Bog, koliko hoces..
Svaki put kad uđem ovdje moram napisati bez uvreda i opet ne vrijedi.
Comment
-
Meni je nejasno kako vam forum služi za lično prepucavanje, nadmudrivanje ili šta već ?
Svakodnevno vas par se prepucava u cilju dokazivanja ko je veći i pametniji baja.
Ja razumem da dolazi do razmimoilaženja u mišljenjima, ali vi ga vala preterujete, svodite na lični nivo i onda se proganjate.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostOva tema sluzi za politiku, prepucavanje, vrijedjanje, rasizam, srbovanje, glupe matematicke zadatke itd. itd.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostImamo temu za slike, klipove, gifove, mimove i ostale zajebancije.
Ova tema sluzi za politiku, prepucavanje, vrijedjanje, rasizam, srbovanje, glupe matematicke zadatke itd. itd.
U to ime, jos jedna odlicna genijalnog Corax-a
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Comment
-
Kakva je ova zajebancija Telenora sa Nba league pass?
Vredi li uzimati?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostKakva je ova zajebancija Telenora sa Nba league pass?
Vredi li uzimati?
Gde si video uopšte? Bila je prošle godine kao jedna od usluga koju možeš da aktiviraš.Last edited by mark !t zer0; 16-10-19, 16:09.sloboda ili ništa
Comment
Comment