Originally posted by mr.gold
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
-
Originally posted by mr.gold View PostГанац, јел ово фашизам?
Ово око лутке и терања напоље?
По мени, чист пример вређања људи који дувају лутке и излазе напоље.
Само не знам да ли је и то фашизам?
Лошми, кад читам твоје постове, имам разумевања за ту малу Ингрид.
Како се већ зове та мала Швеђанка.
Кад си болестан а нико те не разуме.
Мислим, тешко је и то.
Али кад имаш тај проблем, ту болест да мораш да лупаш глупости, то је тежак проблем.
Чему та навала негативних емоција ...?
И молим те, како дуваш те лутке?
Чему ти то служи?
Има ли везе са том болешћу?
A fašizam je: ne ono što mi često mislimo i poistovećujemo nacizam i fašizam, to je još jedna u nizu ideologija koja crpi snagu iz ekstremnog nacionalizma (rekli bi i šovinizma) gde se robuje idolu, vođi, gde su ljudska prava suspendovana i još mnogo toga.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
.....Last edited by LosmiSK; 28-09-19, 17:42.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Jeste, bas je smesno.
Samo sto ja jos nisam video da je neko izneo neki validan argument protiv onoga sto ona prica, nego se sve svodi na ad hominem.Last edited by s_hyperion; 28-09-19, 20:16.
Comment
-
https://www.facebook.com/pavesistefa...07479392712512
Одборник италијанске Лиге у Милану и хуманитарац Стефано Павези објавио је фотографију српске деце на Косову и Метохији поручивши да је њима украдено детињство.
Након перформанса Грете Тунберг, активисте за климатске промене из Шведске која је у току говора у згради УН рекла да су јој светски лидери "украли детињство", Павези је на свом Фејсбук профилу објавио фотографију деца из основне школе у српској енклави на Косову, који живе, како је објаснио, у оронулим кућама окружени мржњом оних који би жељели да их отерају са њихове земље.
- Драга Грета, благо теби јер када заплачеш, слушају те моћни људи у свету, благо теби да те примају у УН. Благо теби јер можеш да путујеш бродовима и прелазиш мора. Благо теби кад можеш да плачеш и кажеш, "украли сте ми детињство", али то су празне речи. Благо онима који желе да верују "у нешто" и саосећају се са вама активистима - навео је Павези.
Италијански хуманитарац је нагласио да су деца у српској енклави насмејана, док у рукама држе као поклон свеске које вреде пола долара, пренела је АТВ.
- Јер, драга Грета, док ти окрећеш свет наглавачке, твоји вршњаци на Косову не могу да изађу из енклава и немају времена да у УН говоре о клими, јер им је брига шта ће да поједу пре него што оду на спавања, јер су им најмоћније чланице УН 1999. године бомбардовале њихове куће и убијале родитеље - поручио је Павези Грети.
Још једном да буде јасније заблуделим - Пипи је дефиниција лицемерја новог светског поретка и либералног смећа.
Док је оваца биће и шишања.
Comment
-
Ovi poznavaoci ove vrste autizma ne komentarišu jednu od bitnih elemenata te vrste autizma a to je nedostatak EMPATIJE.
U prevodu: osobe koje ne poseduju empatiju ne mogu da saosećaju sa drugim osobama a boga mi ni da osećaju bol, tugu za kimatskim promenama.
Zbog toga sam sklon da poverujem da je u pitanju samo farsično delovanje određene grupe ljudi zbog nekog meni nepoznatog razloga.
I dalje tvrdim da je DiKaprio mnogo svesnije to radio u emisijama NG, i sama NG je tim serijalom na mnoge stvari ukazala.
mr. Gold samo malo pregrubo pokušava da ukaže na (pretpostavljam) farsu krupnog kapitala. Meni podjednako smešnim kao i pojedinim inicijativama da se pušenje zabrani gde god a da se legalizuje marihuana (nisam pušač ali je to jedna prejadna diskriminacija).SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Kakav idiotizam ovih produhovljenih Srba, ovo nema na mapi
Srecom, ne pita vas niko nista )
Sad oni smisljaju ,sta je rekla, da li zna sta je rekla..kako je drugoj deci...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
Comment