Cak i ne volim da ti repliciram, posto su ti fore ocajne. Molim se samo Bogu da si i ti svestan toga. Nemam ja negativne emocije prema tebi, nekada dodjem malo da se sprdam sa tobom, narodski da te zajebavam. Samo eto danaspopadoh skoro sve na kladionici pa nemam neku zelju da te sprdam...Sad sam u nekom momentu da sam gladan, uzeo sam evo pavlaku i neke tonus stanglice... smorio sam se, ne gledam ni odbojku cak...nego eto tu pisem sa tobom...
Razmisljam, koliko je sad nebitno sto sam pesacio 13km u cugu i presao pola grada i to od keja, preko Stranda, Liman 4..pored bolnice...pa Z stanica, i otisao za centar..iz centra do Kaya kod doma vojske i kuci...Ceo jbni krug sam ja napravio...al omasih sve, Bog nije pravedan!!!
Razmisljam, koliko je sad nebitno sto sam pesacio 13km u cugu i presao pola grada i to od keja, preko Stranda, Liman 4..pored bolnice...pa Z stanica, i otisao za centar..iz centra do Kaya kod doma vojske i kuci...Ceo jbni krug sam ja napravio...al omasih sve, Bog nije pravedan!!!
Comment