Ne shvataš.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by goku View PostNaravno da se tebi obraća.
Da li ti shvataš razliku između zvaničnog stava države i pojedinačnih bolesnika?
Šta ima vlada da objavljuje, imamo crnu hroniku.
Naša vlada koliko god da je izdajnička, ne mogu da zamislim da ovako nešto uradi.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostJel si se meni obratio?
Naravno da ne skupljam, pitas gugl i sve ti izadje. Covek pokazuje "zvanicni" dokument nemacke vlade i to je ok. Nasa vlada nema muda da kaze da takvih gadosti ima i kod nas pa je verovatno uredu da mu se pokaze da je to na zalost uobicajna pojava i kod nas.
Poena je u tome da se u razvijenim zemljama ovakve stvari objavljuju i osudjuju, kod nas se takve gadosti stavljaju pod tepih pa prost covek i ne zna gde zivi.
A tebi ako mojii postovi nisu po volji imas opciju blokiraj korisnika, hvala.
Sve su to bolesnici i potrebna im je hospitalizacija a ne da se reklamiraju. Nisam puritanac ali negde se granica mora postaviti.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostOdlicno, sad nadj orignialan dokument sa tim sto si napisao, na nemackom jeziku molim te.
Odgovor je, boli me kurac da ti ga tražim.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by goku View PostNaravno da se tebi obraća.
Da li ti shvataš razliku između zvaničnog stava države i pojedinačnih bolesnika?
Šta ima vlada da objavljuje, imamo crnu hroniku.
Naša vlada koliko god da je izdajnička, ne mogu da zamislim da ovako nešto uradi.
Ajde onaj supermen...od njega bi ocekivao slicne gadosti, ali ti...uzas..pokusaj da mi se ne obracas..nema sta da pisem sa takvim ljudima..ovo ti pisem da znas....sacuvaj me Boze..
Insinuacije jos,..da se licno pitam, ne bi vi obitavali na sportskim forumima..Last edited by LosmiSK; 26-09-19, 20:01.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ja sam napisao da je to gadost, ali jos uvek ne znamo da je to zvanican dokument nemacke vlade. Sve sto znamo je da je to clanak iz poljskih novina, zar ne? Sta treba da se napise da bi tvoja visost bila zadovoljna osudom?
Tebi je ocigledno hobi pronalazenje losih stvari vezanih za zapadne zemlje i EU, i kad nadjes nesto srecan si mesec dana. Ne razumem tvoju potrebu da pokazujes ljudima koliko je lose na drugom mestu kad svi znamo da je Srbija trenutno jedna od najgorih zemalja za zivot kako god da poredjas prioritet tako je.Last edited by belgrade_owl; 26-09-19, 20:28.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostMislio je i na tebe. Druze,potrazi neku pomoc, nisi ti bas cist. Ti govoris da ljudi hoce da daju vezu tkr izmedju oca i detete,da li si ti jbte normalan...haha..strasno..Nisi ti iz NS stvarno se nadam...
Ajde onaj supermen...od njega bi ocekivao slicne gadosti, ali ti...uzas..pokusaj da mi se ne obracas..nema sta da pisem sa takvim ljudima..ovo ti pisem da znas....sacuvaj me Boze..
Insinuacije jos,..da se licno pitam, ne bi vi obitavali na sportskim forumima..
Evo 2022. Bg je centar evropskog prajda, a još ni nismo u EU.
Ovo nije popularno što sam uradio, znam da nije bilo prijatno čitati takve stvari, ali osećam potrebu da pokažem ka kakvom moralnom sunovratu srljamo, srljajući u EU.
Originally posted by belgrade_owl View PostJa sam napisao da je to gadost, ali jos uvek ne znamo da je to zvanican dokument nemacke vlade. Sve sto znamo je da je to clanak iz poljskih novina, zar ne? Sta treba da se napisa da bi tvoja visost bila zadovoljna osudom?
Da li ti stvarno misliš da su jedne ugledne poljske novine i ugledna poljska novinarka lažirali i izmislili taj tekst?
Ako to stvarno misliš, onda ja ne znam šta da mislim.
Originally posted by dekkard View PostTo verovatno da se ne bi pričalo o vršnjačkom nasilju koje je uzelo maha u Srbiji poslednjih desetak godina.
Odakle je došao Veliki brat i ostala govna od rijalitija? Jesmo to mi smislili ili je došlo sa zapada? Gde su klinci videli takve obrasce ponašanja?Last edited by goku; 26-09-19, 20:31.
Comment
Comment