Da pazi to on nece da mu predsenik zvoca. A predsednika bira vecina naroda. To pokazuje da njega ne zanima volja naroda i da je on u stanju da gazi preko mrtvih. Onaj covek je poginuo lepeci plakate na Autoputu. Ej na autoputu. Naravno AV to nije ni spomenuo. Ko mu je naredio da tamo lepi posto on to sigurno nije sam odlucio? To pokazuje sam koliko je Vucicu stalo za njih i za botove i za ljude iz stranke, koje ce da trpi dok mu trebaju, ali ga boli uvo za njih.
@Bojana
Najjace je sto on pominje proslost i vezuje druge kandidate za to, a ne seca se da je on sam bio ministar u vreme bombardovanja. Napali Jankovica kao dao je ostavku na mesto zastitnika da bi se kandidovao, a niko ne pominje da je AV aktuelni premijer, a kandiduje se za predsednika. Kladim se da se nece povuci ako izgubi.
@Bojana
Najjace je sto on pominje proslost i vezuje druge kandidate za to, a ne seca se da je on sam bio ministar u vreme bombardovanja. Napali Jankovica kao dao je ostavku na mesto zastitnika da bi se kandidovao, a niko ne pominje da je AV aktuelni premijer, a kandiduje se za predsednika. Kladim se da se nece povuci ako izgubi.
Comment