Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ala stancujete ne stizem da ispratim. Srigih do ove bagre oloske. I juju kakva svinjarija da polupaju automobile, povrede ljude i na kraju dovedu neciji zivot u opasnost. Starsno!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostAla stancujete ne stizem da ispratim. Srigih do ove bagre oloske. I juju kakva svinjarija da polupaju automobile, povrede ljude i na kraju dovedu neciji zivot u opasnost. Starsno!
Kako si Oljice? Bice to ok sve..kad se popegne odavdeLast edited by LosmiSK; 29-08-19, 12:47.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ajd ne lupetajte toliko bas.
Sta pricas Losmi, ne razumem te?
Aaa pobegne odavde?
Da, da oce, al ne bezim jos uvek. Tek kad skinemo psihopatusigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Veću seljanduru u životu nisam video. Pre bih Staniju oženio. Ti se Olja nemoj ljutiti, ne vredjamo nikoga na forumu. Ja čak ne mislim ni da je to uvreda za nju. Blam me kada pročitam šta piše, blam me kada vidim klipove, ne bih ni gledao da sam znao da je ona.
Našla se vila u čem nije bila.
Dno dna.
Comment
-
To sto pise njena stvar, zato i postoje drustvene mreze da narod serenda, sa jedne strane, a ovi sa druge da se sokiraju, sablaznjavaju i pljuju. Trecih nema ili su u malom broju jako.
I za manje se reaguje, ali meni to vise govori o ovim drugim. I sve sto ne razumem i ne odobravam to je sranje, i podlozno ismevanju. Jbg takvi smo, sta da se radi.
A verujem ti da bi pre Staniju, u to uopste ne sumnjam.sigpic
Comment
Comment