Originally posted by 7528.
View Post
Haj'd redom...
1.Ja sam svoju zaradila, ali da ne znam, a pri tom ne želim da čujem šta mi kažu oni koji su upućeniji od mene, bih je pocepala bez problema.
2.Srećom nemaš godina kao ja, jer da ih imaš možda bi nešto i znao, za početak -poštovanje sagovornika, pa sve ostalo.
3.To što nisi iz BGa nije opravdanje i potpuno je irelevantno u diskusiji...dostupan ti je internet...ni ja nisam iz Kraljeva pa znam da tamo postoji Miloša Velikog...
4.Kakve veze Sanu i Univerziteti imaju sa tim što ti neke osnovne stvari ne znaš?! Ovo za komunističku literaturu se grohotom smejem...Druže, tebi je danas literatura mnogo dostupnija nego meni nekada pa sam eto čitala i o Golom otoku( pisao Dragoslav Mihajlović-ime je puka slučajnost) i o Titu i Kosovu, Milošu Velikom ili Velikom Voždu (Karađorđu) a gle čuda- zamisli sve to nalazila u biblioteci...Nije me obrazovala propaganda i Wiki...
5.Naziv nije glup jer mu je narod kao i Karađorđu dao taj nadimak...
6.To oko TW...Koji si ti faktor da bilo kome kažeš gde da , citiram:"pali"?!!!
Odraz vaspitanja...
A apropo Vučića i ulice...Već imamo Gospodara Vučića u BGu, iako je to Toma Vučić zapravo...
Ah, da za kraj...da si čitao bar ovu diskusiju skontao bi da nije Miloš sam sebi dao taj nadimak, nego je orden ustanovljen posle njegove smrti, a ustanovio ga je Aleksandar Obrenović...
Znaš onaj, majski prevrat,Apis, Crna ruka itd...
Oja samo čekam šta će sledeće da smisli/smisle...a već mi muka i od ovoga do sada...
Comment