Ma nemam pojma, vi nesto pominjete tu. A cim Vladan napusta jednu, a okrece se drugoj, nema leba tu vise
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Znam da prica namerno protiv, ne znam koga, ali on ovu Kiju vole, zezam gasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Samo? Bar onu kartonsku reklamu (kako se vec zove) u prirodnoj velicini, pa kad god prodje on je coki, mada cula sam da je dolazio ovde na neke njene promocije i potpisivanja...ko zna cega sve tu imasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Plus potpisanu knjigu.
EDIT: tek sad vidim da si i to spomenula.
On je mozda i njen najveci fan ovde, on i Roso su tu negde.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Meni je zao ove lune majke mi. Iz aviona se vidi da nije za ovo i da je guraju nepotrebno.
Sva ta nova muzika je zivi sranje i za idiote. Bukvalno nista pametno se nije snimilo godinama. Pre bar bile Modelsice, milina za gledati. Sad vizuelno i slusno je da zaplaces.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostNista nije losija od Cecine ćerke, sta joj fali.
Comment
-
Izvorna Sesili je odvratna riba. Ovako nije tesko da izigrava neku, mada je grozna i sada
I mama i cera promenile licni opis i sve ostalo..sigpic
Comment
-
Dobro, ali super izgledaju i jedna i druga. Može da na daljinu lupeta šta ko hoće, uživo je da se smrzneš. I mnoge starlete na koje su ljudi kao gadljivi, brutalno je to sve.
Može da se morališe ovako preko interneta ako si muškarac, uživo bi se 90% ljudi isprimalo kao majmuni.
Ali Emina Jahović, je Emina Jahović. A ove mladje ružnije tipa Edita, Sara Jo, to sve ni na šta ne liči.
Teodora Džehverović je ok isto... Simpatična.
Comment
-
Prvo ja ne lupetam nikada, niti moralisem (nemoj samo to da prebacujes nikome).
A drugo, samo mi fali da ih gledam uzivo, pa nisam poludela valjda. Vrhunskih i boljih riba ima onoliko (samo na izgled, drugo da ne pominjem) od tih kvazi sta god da su, a to sto ti vise volis taj tip, tvoja stvar.
Najsmesnije je kada izoperisana riba rodi ruznu decu kao recimo JL, pa mislim..
I da, cera od Sesili izgleda bolje.sigpic
Comment
-
Nisam ni mislio na tebe čoveče kažem muškarci. Čuo sam dosta ljudi sa daljine da se rasprde, uživo ispred tih žena/devojaka bi kao majmuni poleteli. Uključujući mene i isključujući deo gde morališem.
Sve ostalo sa muške strane su šuplje priče.
E žene kako gledaju, normalno da im se ne svidja, većini.
Samo mrzim kada muškarci prosipaju neki moral a velika većina bi reagovala po onim bazičnim instinktima i primila se, nevezano za godine.
Comment
-
Povrsno gledas, nijedan covek nije ruzan. Van pameti je uporedjivati ko je lep, lepsi itd...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostMa on to namerno provocira Rosa malo.
Originally posted by Mr. Wolf View PostJa sam cuo od pouzdanih izvora da ima i njen poster u sobi.
Originally posted by Mr. Wolf View PostPlus potpisanu knjigu.
EDIT: tek sad vidim da si i to spomenula.
On je mozda i njen najveci fan ovde, on i Roso su tu negde.
Comment
Comment