Originally posted by LosmiSK
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Marija81 View PostA šta ti da gustinu gulašu?
Sta bi tek Losmi rekao za segedinski gulasThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostA šta ti da gustinu gulašu?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostTri kasike gustina za kolace I pola litre vode preko mesa uprzenog u loncu.
Sta bi tek Losmi rekao za segedinski gulas"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
xD verovatno. Ubaci 2-3 xD-a. Ne bih ni video nego vidim mu poruke kada ga navodite.
I sada ja razmišljam koji je to sklop osobe koja kuca xD. To nije bilo in ni kada sam bio osnovac. Pisali neki rokeri i neki lunatici, nikada nisam imao druga koji je pisao xD.
Zamišljam sebe kako kucam xD i ne ide, a tek xDDDDD.
To je fenomen, svaka čast za upotrebu, znaci stari ko egipatski hijeroglifi. iksde
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostTri kasike gustina za kolace I pola litre vode preko mesa uprzenog u loncu.
Sta bi tek Losmi rekao za segedinski gulas
Ali gustin i želatin...super su vam ideje
Originally posted by kronostime View PostNemoj, Maro, k`o Boga te molim...
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by 7528. View PostxD verovatno. Ubaci 2-3 xD-a. Ne bih ni video nego vidim mu poruke kada ga navodite.
I sada ja razmišljam koji je to sklop osobe koja kuca xD. To nije bilo in ni kada sam bio osnovac. Pisali neki rokeri i neki lunatici, nikada nisam imao druga koji je pisao xD.
Zamišljam sebe kako kucam xD i ne ide, a tek xDDDDD.
To je fenomen, svaka čast za upotrebu, znaci stari ko egipatski hijeroglifi. iksde
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostA šta ti da gustinu gulašu?
Perkelt uglavnom ide sa domacim knedlama,a paprikas ti je kao gulas samo sto imas vise povrca tj stavljas krompir pred kraj...to se kod nas sve manje vise zove kotlic po kotlicu
Veruj mi da Kronos nema pojma a i Indigo isto...imas i net u krajnjem slucaju pa izguglaj..
Corba Juneca je nesto sasvim deseto,manje vise ono sto jedes po svadbama itd.. veze nemaju sta pisu.. xDLast edited by LosmiSK; 14-08-19, 21:47.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Marija81 View Post"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Auuu druže pa ti učiš oca kako se prave deca...moram tako, ne pada mi na pamet neko pristojnije poređenje...
Elem, kuvam od 15e tako da odlično znam razliku...
Ali ako voda da gustinu onda OK...samo nastavi...
@Kronose verovatno bi me se odrekli što sam uopšte diskutovala sa njim o receptimaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostVoda, ti kad zavrsavas gulas.Vidi bitno je da se meso raspadne i ti dok pravi to moras da osetis.Onda kad je meso gotovo ti dotle dodajes po malo vode..kad je meso gotovo ti kuvas onoliko koliko ti mislis da treba da bude gusto.
Perkelt uglavnom ide sa domacim knedlama,a paprikas ti je kao gulas samo sto imas vise povrca tj stavljas krompir pred kraj...to se kod nas sve manje vise zove kotlic po kotlicu
Veruj mi da Kronos nema pojma a i Indigo isto...imas i net u krajnjem slucaju pa izguglaj..
Corba Juneca je nesto sasvim deseto,manje vise ono sto jedes po svadbama itd.. veze nemaju sta pisu.. xD
Da se meso raspadne?
Gulas upravo cine neraspadnute skuvane kocke mesa u sosu - to sto opisujes izdaleka lici na chilli con carne, staro vojvodjansko jelo."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostAuuu druže pa ti učiš oca kako se prave deca...moram tako, ne pada mi na pamet neko pristojnije poređenje...
Elem, kuvam od 15e tako da odlično znam razliku...
Ali ako voda da gustinu onda OK...samo nastavi...
@Kronose verovatno bi me se odrekli što sam uopšte diskutovala sa njim o receptima
Sigurno gustinu necedati luk ,to je extremna glupost..ako moram birati to je meso naravno,ali to se podrazumeva valjda..nakraju ti pustis koliko ce daispari vode ..uglavnom se krcka dugo na slabijoj vatri,tad se meso vise raspadne.
Igraju neki kosarku od 5 godine paceo zivot,pa je ne znaju. Ovo sto sam ti napisao je tacno..ne znam sta ti pricas..evo ti podicjum pa reci kako se pravi,nemoj samo da se podsmevas sa ovim kronosom..on ni ne zna sta je pravi gulas...xD3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostTi pored gulasa, a ni paprikasa ni prosao nisi.
Da se meso raspadne?
Gulas upravo cine neraspadnute skuvane kocke mesa u sosu - to sto opisujes izdaleka lici na chilli con carne, staro vojvodjansko jelo.
e, ali neraspadnute skuvane kocke mesa u sosu xD
znas ti uopste sta je sos nesreco..saft i sos nije isto xD sta je ovo majko milaLast edited by LosmiSK; 14-08-19, 22:03.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostPa meso daje gustinu,ali na kraju koliko cegusto biti zavisi koliko ga kuvas i koliko ti se spusti nivo vode. Sto je masnije to ceti biti lepse.Paprikas npr je negde srednje gust, gulas je skroz gust uglavnom
Sigurno gustinu necedati luk ,to je extremna glupost..ako moram birati to je meso naravno,ali to se podrazumeva valjda..nakraju ti pustis koliko ce daispari vode ..uglavnom se krcka dugo na slabijoj vatri,tad se meso vise raspadne.
Igraju neki kosarku od 5 godine paceo zivot,pa je ne znaju. Ovo sto sam ti napisao je tacno..ne znam sta ti pricas..evo ti podicjum pa reci kako se pravi,nemoj samo da se podsmevas sa ovim kronosom..on ni ne zna sta je pravi gulas...xD"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostTi si decko jako glup xD meso mora da ti se topi u ustima...xD Veze ti nemas sa zivotom..xD
e, ali neraspadnute skuvane kocke mesa u sosu xD
znas ti uopste sta je sos nesreco..saft i sos nije isto xD sta je ovo majko mila
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment