Au, Losmi, izadji iz tog moda "on je protiv Vucka = ne sme da se kritikuje" i pogledaj sta covek pise po tviteru, to je kolekcija gluposti. Evo, npr. ovo sto sam postavio, a toga ima koliko hoces.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostAu, Losmi, izadji iz tog moda "on je protiv Vucka = ne sme da se kritikuje" i pogledaj sta covek pise po tviteru, to je kolekcija gluposti. Evo, npr. ovo sto sam postavio, a toga ima koliko hoces.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Pa ako te nije mrzelo da citas malo Albertove tvitove, valjda te ne mrzi i od ovog akademika. Mene mrzi, za Alberta ne znam ni kako da ti objasnim, prosto moras duze da ga pratis i onda ces videti u kom je fazonu.
Sto se tice akademika, tebe ako ne mrzi da kopas po tvitovima, izvoli kopaj, mada ako tebi ovaj njegov tvit sto sam postavio vec nije kritican (postavljao sam i ranije neke njegove gluposti) i ne shvatas sta mozes da ocekujes od ostalih tvitova, onda gubis vreme sa tim kopanjem.
Zaslepljen si, Losmi, ne vredi
EDIT: u stvari, evo jos jedan primer, najsveziji moguci...
Last edited by Mr. Wolf; 11-08-19, 23:34.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
A šta je kritično u ovom drugom tvitu? sve ovo iz drugog pasusa nije nimalo smešno, i na svaku od tih stvari bi se ustalo u bilo kojoj normalnoj zemlji. Previše smo zapali u apatiju i previše nam je sve iskrivljeno, zamisli koji je nivo (ne)svesti onih koji podržavaju Vučka (ne tebe ).
A ovaj prvi tvit je klasično proseravanja njihovo, već godinu dana pišu "gotov je" po tom twitteru, jednom će i da ubodu. Baš su retardirani ti tviter revolucionari svi do jednog, opili ih lajkovi.
Fejvovi zapravo, tamo se to drugačije zovdТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Cime zaslepljen? Vuce ovde nisi u pravu. Ako ti se ne svidja sta prica o vucicu, e to je vec nesto drugo. Kod Alberta to nema npr3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by Nerealan View PostA šta je kritično u ovom drugom tvitu? sve ovo iz drugog pasusa nije nimalo smešno, i na svaku od tih stvari bi se ustalo u bilo kojoj normalnoj zemlji. Previše smo zapali u apatiju i previše nam je sve iskrivljeno, zamisli koji je nivo (ne)svesti onih koji podržavaju Vučka (ne tebe ).
A ovaj prvi tvit je klasično proseravanja njihovo, već godinu dana pišu "gotov je" po tom twitteru, jednom će i da ubodu. Baš su retardirani ti tviter revolucionari svi do jednog, opili ih lajkovi.Last edited by Mr. Wolf; 12-08-19, 00:10.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostCime zaslepljen? Vuce ovde nisi u pravu.
Originally posted by LosmiSK View PostAko ti se ne svidja sta prica o vucicu, e to je vec nesto drugo.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Moram ovde da se prebacim, Mihajlo i mmajstor reze po kosarci, ne moze se prici
Ljudima je prekipelo i to je to. Ne znam da li si svestan sta rade uopste i kakva je diktatura, da ima par postenih novinara, pisalo bi o raznim sranjima..od mz do lorda.
Samo hocu reci da slabo pusta/te fore i price o pickoustom..vec eto smeta neki nebitan tvit sa grafikonom.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Losmi, sad kad vidim da te takve stvari trigeruju, potrudicu se da vise postavljam ove tvitove gde se proziva akademik i njemu slicniDayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Dobar je akademk. Ne slazem se njim bas uvek, ali boze moj, bilo bi zabrinjavajuce da se slazem
A ovo sto "lupeta" , vala sta ovaj poremecni autokrata dreci svaki dan 24/7, nista ne fali i sa ove strane malo lupetanja, narodu to bas prija rekla bih, posto sve guta.
Kazu i danas mahnitost pojacana.
Izvinjavam se, mozda vam i gdja smeta, ali i sa njom se slazem ponekad, a prenela sve taman da saznamo dovoljno.
Ceo thread
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Evo kako jedan strani političar, doduše ne iz vladajuće stranke, komentariše ubistvo
Ma slažem se Vuče, nisu bezgrešni, meni je svog tog tviter proseravanja preko glave, nego treba da se osvrnemo na ono što je glavni problem. Ali i oni su malo frustrirani, bore se i rizikuju dosta kako bi izborili slobodu za čitav narod, dok narod samo lajkuje, ništa ne čini. A ovi nikako da pronađu pravi pristup, ne shvataju da tviterom neće okupiti još ljudi, da ih stalno jedni te isti čitaju i prate. Ono lupanje u šerpe na protestima mi je debilno, ostrašćeni govori isto. Vataju na galamu. Ja sam ipak za neki razumniji pristup, da izađe neki govornik i smirenim glasom iznese svoje ideje, planove i šta ja znamТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment