Originally posted by Pobeda..
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Ricma View PostOvo su mu takoreci spremali prethodnici i to se vec duze vreme sprema, mislim sve drugo sto si naveo ima mnogo vecu tezinu.A i mislim da isto vazi za Klintona tj da bi drugi isto postupili kao i on zato sto su im stranke americki sateliti samo, dok ovo sve ostalo su njegovi autogolovi i to ga stvarno cini drugacijim od drugih..
Comment
-
To sto su svi oni uradili je bilo samo odlaganje pre Vucica, pocevsi od trenutka kada je DOS dosao na vlast.Bacanje vruceg kropira, neko bi pre ili kasnije to potpisao jer bi ostao bez izlaza.To odlaganje su maksimalno razvukli, a da ja krivim Vucica zbog toga(pored zilion stvari koje su mogli da budu izbegnute, a ipak su se desile) ne pada mi na pamet jer su to trebali da urade njegovi prethodnici a ne on iako sam naravno protiv tog sporazuma.DS je precenio samog sebe, zbog toga i zbog Tadiceve tvrdoglavosti su pali.Vucko je pristao vlast po svaku cenu, privuko Tadicevu bivsu Vladu da bi neke oterao 2014 godine.Ti izbori po meni sa danasnje tacke gledista su imali svoju svrhu.
Comment
-
Originally posted by wanderer View PostDrakula je dva puta na spisku, opet 650sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Paja i Jare, Del Boj i Rodni, Stani i Olio, Popaj i Oliva, Teletabisi porodica Kramenko (sa Dinom ili bez? ) itd, itdsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jasta ... ima Preletacevic i te kako cifru koja je navedena pa cak i podosta preko.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
I Dino i Dino.sigpic
Comment
Comment