Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Powerslave View PostBogami jes... Moja bivsa je iz Slovacke i ja sam mislio da je to to sto se tice zenskog ludila... dok se nisam smuvao sa ovom ostrokondzom. Elem, ova je iz Kolumbije... ne daj boze nikome. Zajebe se covjek, pa se zaljubi.. a ja, naravno, veliki dzentlmen, pa je pustim da radi sta god joj je volja i evo sta se desi.. malo vise od dva mjeseca i vec spavam na kaucu u sopstvenoj kuci
Da mi je neko rekao da cu jednog dana strecati zbog 156cm cistog zla, ne bi mu vjerovao... ali jbg Mogu odje na forumu vama da se jadam, a pred njom samo "your wish is my command" Sta cu kad sam dusa od covjeka A realno, svi mi znamo da se uvijek zensko pita i da je njihova zadnjaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostU Paradizo sam isao samo kad su bile tehno zurke Svakako mozes doci, mozda ti se i posreci, vole ovde devojke beogradjane, vise nego novosadjane.
Sergej je kompletna budala. Pobedio bih ga svaki dan u debati, čovek ne zna gde udara. Jebo ga drug Tito
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostZar ti 'slave ne zazires od Hispanoamerikanki, da ne kazem bezis od njih ko djavo od krsta? [emoji3]
Nikad u zivotu nisam bio sa jednom zenom duze od dva-tri mjeseca jer imam svoju svakodnevnu rutinu i navike i slabo se prilagodjavam promjenama... tako da kad imam neku novu ljubav, obicno im dozvolim da sefuju koliko toliko jer znam da ce ta "veza" trajati samo dva-tri mjeseca pa ih pustim da rade kako im volja... Svakoj od starta kazem kako stoje stvari i da nece postati nista vise nego sto jeste... ono, nema drzanja za ruke, dopisivanja, izlazaka na rucak ili veceru... nista to dejting i ostalo sto dodje uz to. Makar sam iskren sa njima, tako da sam se sa svakom bivsom ljubavi rastao prijateljski i ostao u dobrim odnosima.. tako da kad se nekad slucajno sretnem sa nekom, volimo se ponovo tu jednu noc i svako svojim putem Ja njih sve i dalje volim a i one vole mene
Ova ludaca luda moze da sefuje jos malo jer joj vrijeme ubrzo istice Ljeto je iza coska, sezona evo upravo pocela ovog vikenda.. Memorial Day i tako to, tako da i ona zna koliko je sati Dosta smo se druzili, ali samo bi mi smetala u toku ljeta A vec sam bacio oko na novu konobaricu koja je prije 10-ak dana pocela da radi kod mene tako da...
Moje srce je veliko i nemam nikakvih problema sa zenama koje vole da je sve po njihovom Neka je sve po njihovoj volji dok je nama lijepo Jer je drugacije kad oboje znate da ce to trajati eto tek toliko dok oboje ne izgubite interes I upravo je to sustina.. uzivaj dok je vam je lijepo Kad postane dosadno, produzi dalje
Comment
-
https://www.6yka.com/novosti/marko-v...nina-diktatura
Neki od najlepsih epiteta za dragog nam preCednika se nalaze u ovom tekstu uvek nadahnutog Marka Vidojkovica. Pritom, pogadja samu sustinu.sloboda ili ništa
Comment
-
PS koliko imas godina? Opasan ovaj PS, jase kolumbijku i jos mu puno 2 meseca, e zivote lutalico..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Uf, bas si mlad Mada sam ja u tvojim godinama napravio krucijalnu gresku3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostUf, bas si mlad Mada sam ja u tvojim godinama napravio krucijalnu greskuThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostOzenio si se
Evo vucic sad i javno prodaje Kosovo.
Radikali, velike patriote prodase Kosovo od zlih zutih
Auu znali su albanski lobisti gde da plate. Koji Ameri, Rusi da rese
Gledam skupstinu i ne verujem ko tamo sedi, jebali smo jeza ovde ako se ovaj oseti ugrozenim3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
-
Originally posted by Ricma View PostVodi ga u Bastion, taman se otvorio prosli vikend.
A mozes i kod Ribarca bilo gde.
Lepo mi je rekao njen matori, sine mani je, veruj mi na rec, majka joj je iz hercegovine..bezi ))
I dan danas mi kaze, sam ti rekao? Sad cuti i trpi3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
Comment