Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
U Novom Sadu u Temerinskoj ulici ceo dan stoji cuvar koji cuva bilbord Aleksandra Vucica. Ne sme mu se prici uopste.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Zanimljivi su izbori među Frenčijima ovih dana. Pakuju se afere (gotovo) svim kandidatima, ali onima kojima je zajedničko da žele dijalog sa Rusijom i zajedničku borbu protiv terorizma - najviše. Le Penova i Fijon (odavno kompromitovan po raznim osnovama) su glavne mete; Melenšonu spremaju utaju poreza, dok jedini koji su za sada tefloni su oni koji su najprijatniji bankarskom i briselskom lobiju - "lažni kandidat lažne levice" Amon i "pravi kandidat lažne levice" Makron, koga već guraju na sva zvona kao idealnog momka. Nepotrebno je reći da neodoljivo podseća na francusku verziju Vučića. Na ono "pravi" treba obratiti pažnju, pošto su pretpostavke da samo on može zaustaviti Maru ako ode u drugi krug.
Stvari su prilično jasne, Le Penova će verovatno imati sve moguće zamke do kraja kampanje.Last edited by Crni Đorđe; 25-03-17, 01:03.sigpic
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostU Novom Sadu u Temerinskoj ulici ceo dan stoji cuvar koji cuva bilbord Aleksandra Vucica. Ne sme mu se prici uopste. [emoji23]
To je izuzetno prometna saobracajnica pa verovatno ne smeju da dozvole skrnavljenje, ne znam kako su dozvolili onu sprdnju na Radnickom
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Pa koliko smo glupi i ništa ne znamo..pa ahahahahahahahahhaha
P.S. Mada čovek se izgleda samo sprdao, doduše nešto sl sam već čula, pa nisma prepoznala ironiju..Last edited by miloolja; 25-03-17, 14:51.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostU Novom Sadu u Temerinskoj ulici ceo dan stoji cuvar koji cuva bilbord Aleksandra Vucica. Ne sme mu se prici uopste.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Pa šta će čovek, za leba..kad su tu već igre. Neku crkavicu da zaradi, ne treba ga osuđivati.. nego da vidimo odakle sve to gospodar plaća..to je zanimljivo recimo..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Potrebno je odmaci se od klasicnog pristupa trosenja novca na propagandnim materijal na javnim mjestima sa bilboardima, plakatima i tv reklamama. Prije svega te materijale niko vise ne primjecuje i njihova jedina svrha jeste da djeca crtaju brkove na portretima.
Poslusao me Vucko, al na pogresan nacin. Nisam rekao da unajmi covjeka da mu cuva izgled, vec da ih ukine skroz.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPa šta će čovek, za leba..kad su tu već igre. Neku crkavicu da zaradi, ne treba ga osuđivati.. nego da vidimo odakle sve to gospodar plaća..to je zanimljivo recimo..
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Svi kandidati opozicije konstantno po razlicitim anketama skacu i padaju sa procentima i poretku, ali je AV u svakoj (bar ovih 5 sto sam video) na 53% hahahaha.
Koliko ljudi "dobro" zive pokazuje to da u centru BG svako jutro kad odem u maksi stoje penzioneri i pitaju ljude za racun. Mogu da zamislim kako je tek po Bg okolini i manjim mestima. Maltene prose za racun i ponizavaju se. Mislim ima takvih ljudi, ali da imamo dobar standard i koliko toliko normalan zivot za vecinu ljudi mnogo manje bi ih bilo ako ikoga uopste. I onda vidim 50%
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostIz teksta napisanog 03.07.2016.
Poslusao me Vucko, al na pogresan nacin. Nisam rekao da unajmi covjeka da mu cuva izgled, vec da ih ukine skroz.
Seselj celu kampanju odradio sa razglasa, zakupili kombi, pustili Sekijevu besedu I vozaju se po vecim bulevarima.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Baš će taj razglas i bilbord da me ubedi da glasam za njihLast edited by Lord Gangarić; 25-03-17, 16:01.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment