на Пинку се разбашкарио војвода од зарђале кашике и пуштају слику скупштине од пре подне, .... укинули интернет...не сме да се види шта се дешава, ... само они имају очи којима треба да гледа народ...стварно срамота ме њихове срамоте...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tebi nista ne valja, svuda nalazis manu, idealan si "opozicionar", po ukusu Vucicahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by forum1nick View PostPa Vučić je i ranije rekao da se skupi 5 miliona vlast neće dati. Ne vidim onda svrhu ovog trošenja energije.
Zabrana autobusa, vozova, taksista,... sve to stoji, ali sve to se neće promijeniti dok se ova vlast pita.
Ako opozicija nema neki drugi plan ovaj im definitivno ne valja.
ево га Сергеј--
sigpic
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostTebi nista ne valja, svuda nalazis manu, idealan si "opozicionar", po ukusu Vucica
Kako drugačije shvatiti javnu "lustraciju" SPS-a i Ljajića, pa to je 15-20% biračkog tijela?
Vučić sada komotno može da otkaže ovaj svoj performans. Neka nam bar uštedi toliko para. Ipak on je suviše samozaljubljen i mnogo mu znači da doveze svoje sljedbenike koji će mu još jednom reći da mu je najveći, najveći u novijoj istoriji... mislim na rejting
Comment
-
Пинк приказује скупштину, празну, а ови иду ка славији...
Митровиће се хвали да је пустио шест дронова да сними протест... изгледа да су му се покварили, снима само један и то Теразије, ха ха ха...
сад се баве говором Сергеја...питају се ко је тај? боже који со ово људи на Пинку? Препотентни, самоуверени, комотно и лежерно се осећају, а дрхте од лустрације...Last edited by Žika; 13-04-19, 18:00.sigpic
Comment
-
Originally posted by forum1nick View PostOnaj kome ovakav skup valja mora biti iz najužeg kruga SNS-a.
Kako drugačije shvatiti javnu "lustraciju" SPS-a i Ljajića, pa to je 15-20% biračkog tijela?
Vučić sada komotno može da otkaže ovaj svoj performans. Neka nam bar uštedi toliko para. Ipak on je suviše samozaljubljen i mnogo mu znači da doveze svoje sljedbenike koji će mu još jednom reći da mu je najveći, najveći u novijoj istoriji... mislim na rejtinghttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Ako je na skupu bilo 7,5k ljudi na Marakani je 1000, posto je to to racunanje otprilike.Last edited by colchonero; 13-04-19, 19:34.
Comment
Comment