Originally posted by Uroš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1400m je skoro pedeset puta, ja sam mozda oko 30-40 u oba pravca isao...mada ne brojim kao ti ..da za 50min sam vec na dorucku
Negoforum1 nick..sve janso navikao si na Dodika..sad ovde i na Vucica..ovaj narod za nista nije spsoban..kad takva telad vladaju...srecom ima bar nekog otpora...kakvog takvog..istorija ce pricati o ostalima )3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostŠto, ne znaš da plivaš?
Posle kad te malo prebijem vodim te na ćevape ili bilo koji roštilj da pričamo kao ljudi. Valjda nećeš tada provocirati mučki.
Šta kažeš na ovu iskrenu ponudu?
Možda i ti mene razbucaš sve opušteno. A ne da me nerviraš ovde bezveze, bolje se malo izboksujemo kao ljudi.
Ti nosi majicu Nikole Kalinića ja ću Gurovića, ti izlaziš u ring uz The prodigy a ja uz BMK Dva galeba i verigeLast edited by Cassius Clay; 12-04-19, 01:14.
Comment
-
Znaci da se prepustimo sebi samima i to je to..Ima i to smisla, realno laksi put je uvek, jednostavno laksi3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostJa bih te malo prebio Dekkarde moj. Sve u okviru sporta. Šta ću u bazenu da radim da se trkamo nije mi zanimljivo da te pobedim.
Posle kad te malo prebijem vodim te na ćevape ili bilo koji roštilj da pričamo kao ljudi. Valjda nećeš tada provocirati mučki.
Šta kažeš na ovu iskrenu ponudu?
Možda i ti mene razbucaš sve opušteno. A ne da me nerviraš ovde bezveze, bolje se malo izboksujemo kao ljudi.
Ti nosi majicu Nikole Kalinića ja ću Gurovića, ti izlaziš u ring uz The prodigy a ja uz BMK Dva galeba i verige
Da ne kazem sada da si fasista, to se valjda podrazumeva.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Možeš ti Losmi da biraš ali da ti oni izaberu izmedju koga biraš. Tako ti to ide. Privid slobodnog izbora. Isto kao što ja devojci u vezi dam taj privid. Ona misli da se nešto pita a ne pita se ništa. Znači nije ona otvorena tiranija, nego suptilna. Ne biješ je, ne zlostavljaš je, ne vičeš na nju, ali si autoritet sam po sebi, tako i izbori, autoritet sami po sebi, ne biju nas, ne nameću silu kao neki tiranin ali mi smo robovi i nismo slobodni. Biramo izmedju izabranih.
Jer ona kao i gradjani mogu da biraju izmedju postojećeg samo a to nije sloboda.
Jesam kako nisam, i nacista i šta sve ne. Ja bih dekkarda pobedio u bokserskom meču. Znaš kako me isprovocirao neki dan neću mu to nikad oprostiti. Čoveče ja mislio on jagnje branio ga on kao zmija ujede. E nećeš meneLast edited by Cassius Clay; 12-04-19, 01:24.
Comment
-
Bila bi fora da me Dekkard nokautira u prvoj rundi i okači na yt pa na forum. Ja ću napadati kao Lomačenko pa kud puklo da puklo. Neka pobedi bolji. Ne igra tu snaga puno sem ako je velika razlika u kategoriji. Ako je brži pocepaće me.
Eto pošteno
e forum1nick čuh skoro Dodika komentariše Kosovo? Je l' mu rekao neko da nas zaboli dupe za njegovo mišljenje? On bi kao nešto da trampi. Može da trampi, ali Igokeu za Partizan.Last edited by Cassius Clay; 12-04-19, 01:30.
Comment
Comment