Srbija, brale. Investicija od 800 milona evra.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostŠto si mi ovo rekao, sad mi Leo omiljeni glumac."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View Post:njoj bilo normalno da vodi "Trenutak istine":
Comment
-
Ona moze da vodi i da radi sta hoce, da je predsedmik probao sir i da to ide kao vest u dnevniku, nije normalno sigurno nimalo.
Privatizovao covek celu drzavusigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Njen doprinos je upravo u tome sto je pristala da to radi, svakako ovo oko sira ne moze da se poredi sa onom sramotom sto je Vojtehovska vodila.
Da me ne shvatis pogresno, nemam nista protiv tvog posta Naravno da je sramotna vest oko jebenog sira, kao i pre par dana za gondolu usred vremenske prognoze, samo komentarisem osobu koja je napisala taj tvit i koliko ona uopste ima prava da govori kako nesto nije normalno.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Ajd ne gnjavi! [emoji3]
Masis poentu debelosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment