Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
moje misljenje
SpoilerNisu oni desničari oni su prodane duše. Ne pitaju se ljudi ništa. Ne pita se narod ništa. Ne idu procesi odozdo iz naroda već odozgo.
Odozgo se servira a narod bira "desničare" i "levičare".
Ne trebamo da se poredimo sa ostalim zemljama iz mnogo razloga a neki od njih su 1) poreklo 2) istorija 3) duh naroda 4) i najvažnije - vera
Ne postoje saveznici, mi smo u svakom ratu bili izjebani počevši od Francuza početkom veka za municiju preko prvog i drugog svetskog rata.
Čime smo mi zaslužili da Hrvati ubiju samo u Jasenovcu 800 000 Srba? To je njihova papska doktrina, jednostavno dobili su i banovinu od nas a izgubili su i prvi svetski rat, a odužili su nam se kako su nam se odužili.
Sve države u okruženju izuzev Crne Gore širile su se i nastajale na našu štetu. To su istorijski fakti.
Srbiju i Rusiju napadaju jer su nacionalno organizovane nekatoličke zemlje, ostale nekatolike jure po SAD ali oni su nisu u jednoj naciji. To su denominacije koje uništavaju i evo prvi put u istoriju u SAD katolici su većina.
Po Africi odavno buja ekumenizam. Mora se gleda šira slika.
Evo šta se dešava u Izraelu, svi koji smo čitali Bibliju i koji se razumemo površno u teologiju znamo da će Jevreji obnoviti treći hram. Pogledajte izjave Tramps i pogledajte dešavanja tu.
Nije da možemo izabrati nekoga i promeniti nešto, može jedino biti možda neko više podnošljiv za stomak od ovog bolida.
Koji univerziteti do Lojilinih niču po Kosovu, Makedoniji i Albaniji? I Fetulaha Gulena islamskog ekumeniste.
Normalno da moraš istrebiti nepokorne narode kroz istoriju da ti ne smetaju.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostJA sam imao 123-trojku, lepa, ko nova, karavan sa 7 sedišta. Šta sam se znakova nakupovao...jer nije to to bez "nišana" Možda sam je zato beše i prodao"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View Posttzv. Gastarbajterka - omiljena da se zakrce sokaci u zavicaju.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNe mogu da razumem ljude kojima je neko zadovoljstvo da skinu znak sa automobila i ponesu ga kuci. Ne znam cemu to, koja je fora.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Vodič za opoziciju – kako da sprečimo novog Vučića
Otvoriti i omogućiti javnosti na uvid sve dosijee državne bezbednosti tako što će oni biti objavljeni na posebnom portalu. Vreme je da napokon saznamo ne samo koga je sve tajna policija pratila i prisluškivala, nego mnogo važnije – ko je sve bio njen doušnik koji je potkazivao svoje kolege i prijatelje u čisto političkim procesima.
Siguran sam da bismo ovde naišli na veliki broj neugodnih iznenađenja, kao što je recimo bio slučaj i u Bugarskoj, gde se ispostavilo da je čak 11 vladika (od njih ukupno 13) radilo kao agent za bugarsku tajnu službu; ali ovime bismo omogućili čišćenje javne scene od velikog broja delatnika koji sigurno i dalje imaju snažan uticaj na javno mnjenje (profesori univerziteta, novinari, političari, umetnici itd).Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
marić borac za prava zavisnika
pametan čovek uči na svojim greškama, mudar na tuđim. Glup, pretpostavljate - ne uči.
Ne znam zašto neko mora da bude u tom paklu da bi video zlo koje ono donosi, kad verujem da svako od nas ima dosta primera oko sebe.
rićma, sa čime početi od ta tri? Plus sve ima i podvrste, nije lagan izborLast edited by Nerealan; 27-03-19, 23:49.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostDa li si ti imao makar nekad dodira sa tim svetom ili si sve svoje zakljucke doneo na osnovu onoga sto pisu novine?3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment