Originally posted by limun
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by limun View PostNisam srecom, za dlaku.
Radije bih platio ovih 50k za kaznu."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostHahahahah, tako jedan moj kolega danas:"Platiću kaznu.".
Originally posted by kronostime View PostGre`ota, a tako bi ti znacio uvid u vojnu kujnu.
Ne d'o bog nikome.
Comment
-
Originally posted by limun View PostImam prijatelja koji radi u vojsci vec duze, prica mi cesto kakvi su tamo buzdovani. Sloboda nema cenu
Ne d'o bog nikome."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by limun View PostNisam srecom, za dlaku.
Radije bih platio ovih 50k za kaznu.
E Limune sada si me razocarao.
Zato i lupas za vojnu kuhinju....sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by limun View PostNisam naravno. Nas je zaobislo.
Mozda je u doba komunizma bila dobra, sad provereno znam da je uzasna.
Ne bi ti prosao ni trecinu takticke obuke, a ni Uros."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ima vojska smisla. Naucis ds postujes hranu. Pa neko ode u grad po pljeske..a ti kao da cekas Sersei golu u krevetu...pun ocekivanja i kad je vidis, top.
Gotovo za 5 sekundi...Voleo sam pasulj iz konzerve, regularan pasulj i nista vise..Kakvih sve likova ima u vohsci u 3pm..9 ipo meseci sluzio..KZB..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ih ja sam zakasnio 15 godina za vojsku,davno je to kod nas ukinuto,istina sad je uvedeno dobrovoljno sluzenje.
Mogu da zivim bez toga da mi iskompleksirana govna naredjuju i seru se po meni 9 mjeseci.
Tako mi to izgleda slusajuci price starih.
Mozda bih uveo neku skracenu obuku ,ili vratio u skole odbranu i zastitu da se nauce malo djeca nekim osnovama.
Comment
-
A najjace je kad se zene ukljuce u rasprave,pa pocnu da seru kako danas nema pravih muskaraca bla bla bla,treba ih poslati u vojsku.
Srece moje male mamine princezice koje ne umiju krevet da spreme poslao bi i njih ja malo u vojsku kao sto se islo 60-ih nesto eksperimentalno,ako nista da se bude u 7 ujutro i da gule krompir,spremaju pasulj i ciste kasarnu.
Djubrad licemjerna.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostVidi se da nesto jako
Nije se nista odnosilo na takve kao ti,ti si zena zmaj.
Pricam o gradskim parazitima(zenskim)kakvih danas ima koliko hoces,to je realnost prosto.
Nisam rekao ni da su muskarci bolji.
A jesam nocas pun nekog negativnog naboja ako si na to mislila,tacno cu se nocas posvadjat odje sa nekim,no nemam sa kim hvala bogu.Pusto je.Last edited by E1_PG; 02-03-19, 00:49.
Comment
Comment