Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Znaci krece jos jedan putujuci cirkus sa konvojima autobusa i stotinama sendvicara, za nase pare, uz najlicemerniji slogan...buducnost Srbije.
Mrs!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Inace dragi moji, drage moje, ko je od vas svinja?
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ja nikako ne volim svinjetinu,pecenje svinjsko nisam pojeo 10 godina.
Mogu ponekad prsutu njegusku,i vise volim giros sa svinjetinom nego sa piletinom.
Ostalo nista.
Inace kazu da svinjsko meso ima slicnu teksturu i ukus kao ljudsko meso.I da smo genetski srodni sa svinjama skoro kao sa majmunima.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostU medjuvremenu krece kampanja "Pozdravite preCednika" Kazu da je ovo pravi cilj kampanje. Videcemo.
insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Originally posted by limun View PostOvo iskreno i nije toliko lose. Ako ce to napokon obezbediti mir i stabilnost u regionu, bolje je dati ono sto vec svakako nije nase i staviti tacku na to pitanje jednom za svagda.
Ti ćeš da stavljaš tačku, ti se pitaš...
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostKo si ti da daješ nešto i gde vidiš nemir i nestabilnost? Ja bih dao tebe Šaćirijevim rodjacima da te pojedu... Oni nisu vegani
Ti ćeš da stavljaš tačku, ti se pitaš...
Tenzija izmedju Srbije i Kosova je odavno prisutna i sputava obe drzave na putu ka EU. Ako priznamo Kosovo, proces ulaska Srbije u EU ce biti maltene pri kraju.
Razumem tvoje frustracije, ali mi smo mala zemlja i moramo da pregovaramo oko uslova koji su nam nametnuti.
Comment
-
Originally posted by limun View PostTenzija izmedju Srbije i Kosova je odavno prisutna i sputava obe drzave na putu ka EU. Ako priznamo Kosovo, proces ulaska Srbije u EU ce biti maltene pri kraju.
Bolje troluj limune, provalice te, pao si u formi ko Liverpul.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment