Zaspao sam sinoc sa otvorenim prozorom u spavacoj sobi(napolju bilo -26C)... danas kad sam se probudio, boli glava, boli grlo.. pluca me odiru. Necu moci da pusim i pijem 3-4 dana sigurno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Reče neko juče, prekjuče....prati samo Amerikance, apropo dijete, i treba, jer...
Amerikanci najdeblji na svetu
...cenim da je najviše razrađenih dijeta i eksperimentisanja u tom pogledu kod njih na snazi...
Comment
-
Originally posted by jakvuk View PostPa ne moramo svi da budemo električari samo zato što je Tesla Srbin.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostTesla nije bio električar."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostTehnicki gledano jeste - nikad nije diplomirao da bi stekao zvanje inzenjer elektrotehnike.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostVikler.
Comment
-
Ne znam sta je ovo danas, ali takve mi gluposti stizale na tw vristimo od smeha, od opstenja sa usisivacem do muskih cupavih Adidas, patika, bogtepitaj sta su... naravno najveci vrh i smejanje je na komentare takvih objava, stvarno smo duhovit narod [emoji38]
A onda mi stigne tresnjica ona na vrhu (akcenat je ovoga puta na vudeu)
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostZaspao sam sinoc sa otvorenim prozorom u spavacoj sobi(napolju bilo -26C)... danas kad sam se probudio, boli glava, boli grlo.. pluca me odiru. Necu moci da pusim i pijem 3-4 dana sigurnoThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment