Kakvi su to mozgovi na celu drzave
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Putin thug life haghaghgahghahgahgahgahgahgahgahaghga
Koje blamiranje, jebote. Da ne mogu cak ni ovakvi dogadjaji da prodju bez toga.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
A juce sam naletela negde gde Vulin za nekom govornicom prica nesto i zahvaljuje se na engleskom , otvara fasciklu i okrece se ka Dacicu iza i kaze ovo su tvoji papiri...uz cerekanje.
Yup, blam do blama.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nego ljudi, jel video neko Baneta?
Bas ga odavno nema.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA juce sam naletela negde gde Vulin za nekom govornicom prica nesto i zahvaljuje se na engleskom , otvara fasciklu i okrece se ka Dacicu iza i kaze ovo su tvoji papiri...uz cerekanje.
Yup, blam do blama.
Jos uvek ne mogu da verujem da se to desilo.Last edited by Mr. Wolf; 18-01-19, 02:08.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Strašno šta ljudi rade. Crtaju neke zastave, nešto se potpisuju, mogao je Irinej i grafit uraditi.
Vučić ulazi u onaj hram smeje se kao lud na brašno. Mislim da je tip psihički poremećen, nemojte me držati za reč. A ja bolesnim ljudima zlo ne mogu da želim. Vidi se da nije baš pri sebi. I ovo sada ne govorim da ga degradiram, stvarno to mislim.
Samo gledajte kako se kezi kada ulazi u hram.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostKoja paganština, strašno. I posle ti pravoslavci trče drugim hrišćanima i nazivaju ih sektašima, licemerno i ružno.
Strašno šta ljudi rade. Crtaju neke zastave, nešto se potpisuju, mogao je Irinej i grafit uraditi.
Vučić ulazi u onaj hram smeje se kao lud na brašno. Mislim da je tip psihički poremećen, nemojte me držati za reč. A ja bolesnim ljudima zlo ne mogu da želim. Vidi se da nije baš pri sebi. I ovo sada ne govorim da ga degradiram, stvarno to mislim.
Samo gledajte kako se kezi kada ulazi u hram."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Kez i snishodljivost nije skidao sa lica juce, za to cemo tek da nadrljamo.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Vidi ovog patrijarha, potpisuje ikonu kao Nole lopticu. Mislim nece se odjednom bolje ziveti da nije potpisao, ali cisto simbolicno opisuje, gde se Srbija nalazi.Last edited by colchonero; 18-01-19, 11:24.
Comment
-
Comment