Jel zna neko možda kako se zove tehno etno pesma, čuje se eeeeeee, bukina, tako nešto, ženski glasovi su u pitanju...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Il Capitano View PostJel zna neko možda kako se zove tehno etno pesma, čuje se eeeeeee, bukina, tako nešto, ženski glasovi su u pitanju...
Mozda ovo
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostCestitamo!Originally posted by bojanaBG View Postpa cestitke i sve najboljeOriginally posted by Marija81 View PostČestitamOriginally posted by Lord Gangara View PostOpa braćela čestitam , dobrodošao u klub Očekujem flašu vinjaka i tanjir pečenja za društvo sa forumaOriginally posted by Ser Gagi View PostCestitke i sve najboljeOriginally posted by z0La View PostČestitke!! Da ti bračni život bude kao ova Čelzijeva sezona...Originally posted by Tarantula View PostČestitke, sve najbolje.
Ali gdje utorkom.Originally posted by miloolja View PostOooooo Avrameeeee!
Čestitam i nek vam je srećno, berićetno i dugovečno!
ttOriginally posted by Jax Teller View PostCestitke Avrame i polako sa slavljem u pogledu pićaOriginally posted by Vladan View PostAvrame neka je sa srecom ako si poslozio stvari kao Konte nemas brige, ako je ona poslozila stvari kao Konte jbg stari, izdrziOriginally posted by maliajnstajn View PostCestitke mom bratu Avramu, Celzi ce ti fin poklon za svadbu datiLast edited by Avramovic; 19-03-17, 12:38.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNovi Sad ceo dan u kolapsu, pola grada blokirano zbog sendvicara. 150 autobusa, mahom ljudi sa juga Srbije. A drzis miting u Novom Sadu
Koje nebuloze...sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostTebra juče se vraćam se ženom iz Maksija i vidim mog prvog komšiju i još jednu komšinicu sedaju u autobus koji je pun sendvičara, sa sve zastavama,nekim nalepnicama i ostalim zajebancijama . Nisam ni obraćao pažnju gde,šta i tek sam sad izvalio gde su bili . Inače možeš da zamisliš koja je stranka u pitanju , sad mi žena kaže kako svake subote idu negde na mitingeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
U Novom Sadu prekrecili Remedov mural, malo je reci da sam zgrozen.
Poseta Velikog Vodje je navela celnike ovog grada da sklone mural francuskog umetnika koji je naslikan pre osam godina.
Mural u principu simbolizuje "malog" coveka u borbi protiv sistema.
Jadnije ne moze...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment